Mooie Zara Home Tafelaccessoires

Mooie Zara Home Tafelaccessoires

Zara Home Tafelaccessoires – Tafel Dekken met Zara Home Keukentextiel en Servies – Dip & Dye Tafelkleed, Servetten en Kussen Servies in Wit en Roze Kleur. (Foto Zara Home  op DroomHome.nl)

De mooiste tafels dek je met Zara Home! Zara heeft een groot assortiment met prachtig tafeltextiel, servies en tafeldecoratie accessoires.

Welke woonstijl je ook hebt in de eetkamer, Zara verzorgt de gehele gedekte tafel. Van landelijk wonen, modern, vrolijk, klassiek of sjiek: er is voor iedere woonsmaak een complete collectie aan tafelkleden met bijpassende servetten, tafellopers, servetringen, servies, drinkservies, bestek, theedoeken en kaarsen in windlichten.

Geniet van de vrolijke tafelkleden in dip & dye stijl van roze naar wit. Tafelkleden met klassieke prints uit Rome maar ook het oude Japan. Zeedieren en potten en pannen decoratie voor de echte keukensfeer.

Zara Home Tafelaccessoires – Tafel Dekken met Zara Home Keukentextiel en Servies – Côte d’Azur Tafelkleed, Servetten en Kussen Servies in Wit en Blauw Kleur. (Foto Zara Home  op DroomHome.nl)

Chique drinkservies met glazen en karaffen in rookglas benadrukt de stijlvolle manier van tafel dekken. Ook servies in luxe wit of blauw met witte decoratie op borden en kommen geven een eigen sfeer van de gezellige lunch of diner. Sommige fantastische prints op de tafellakens en servetten lijken op verweerde waterverf decoratie, zoals op de laatste foto te zien is.

Zara Home Tafelaccessoires – Tafel Dekken met Zara Home Keukentextiel en Servies – Japanse Stijl Tafelkleed, Servetten en Servies in Wit en Grijs/Rood Kleur. (Foto Zara Home  op DroomHome.nl)

Zara Home Tafelaccessoires – Tafel Dekken met Zara Home Keukentextiel en Servies – Moderne Tafelloper, Kussen en Servies en Vaas in Wit en Grijs Kleur. (Foto Zara Home  op DroomHome.nl)

Zara Home Tafelaccessoires – Tafel Dekken met Zara Home Keukentextiel en Servies – Gezellig Tafellaken, Servetten en Servies en Vaas in Wit en Oranje Kleur. (Foto Zara Home  op DroomHome.nl)

Geniet iedere keer weer van een prachtig gedekte tafel in welk thema of woonstijl je ook wenst. Bron: ZaraHome.com - Groot Zara Home overzicht.

Google+