Pip Studio Royal White Kerst 2017

Vier samen met Pip Studio een Royal White kerst!

Pip Studio Royal White kerst 2017 – Pip Studio Royal White servies collective – MEER kerst & tafelen inspiratie… (Foto Pip Studio  op DroomHome.nl)

Bij Kerstmis denken wij onder andere aan: saamhorigheid, liefde, lekker eten en gezelligheid, en hier is Pip Studio’s Royal White collectie de perfecte toevoeging bij!

Winter is coming, en deze musthaves kunnen natuurlijk niet ontbreken in huis. Dek de tafel met sierlijke wijnglazen en grandioze presenteerschalen. Kan jij ook niet wachten tot een Royal White kerst? Vier het samen met Pip Studio!

Een Royal touch
Pip Studio staat bekend om haar bijzondere dessins en rijk gedecoreerde producten. Naast haar vrolijke serviezen en kleurrijke collecties was er verlangen naar een ietwat serene editie van de Royal collectie, vandaar het ontstaan van De Royal White collectie.

Kerstwinkel 2017

De Royal White collectie is een servies gemaakt van verfijnd porselein en gedecoreerd met blauwe en gouden bloemvoorstellingen, afgewisseld met grafische gouden elementen.

Pip Studio Royal White kerst 2017 – Pip Studio Royal White servies collectie. (Foto Pip Studio  op DroomHome.nl)

Pip Studio Royal White kerst 2017 – Pip Studio Royal White servies collectie. (Foto Pip Studio  op DroomHome.nl)

Bij de Royal White collectie zijn elementen uit historische serviezen terug te zien, deze worden gecombineerd met moderne technieken. Een mooie reeks producten die sfeer in huis brengen, zelfs een enkel item kan een statement maken.

Pip Studio Royal White kerst 2017 – Pip Studio glasservies collectie. (Foto Pip Studio  op DroomHome.nl)

Deze Pip Studio glasservies collectie is perfect voor een mooi aangeklede tafel tijdens de Kerstdagen! Bron: Pipstudio.com

Google+