Pronkstukken Op Je Fornuis

Pronkstukken Op Je Fornuis

Pronkstukken op het fornuis – Ronneby Bruk grillpan, Le Creuset Faitout braadpan en Breghoff steelpan. (Foto Cook&Co  op DroomHome.nl)

Kun jij ook zo wild enthousiast worden van de perfecte pan? Zo’n bijzondere pan waarvan jouw hart als kookfan sneller gaat slaan. Het is niet alleen om fantastisch in te koken, maar ook een plaatje op de kookplaat en op tafel.

Maak een kookstatement en geniet van de volgende pronkstukken inspiratie voor op het fornuis van Cook&Co.

Pronkstukken op het fornuis – Le Creuset Signature Braadpannen in vele kleuren. (Foto Le Creuset, Cook&Co  op DroomHome.nl)

Toutes Couleurs Le Creuset Pannen
De klassieker op het fornuis en gaat generaties mee: de Le Creuset Signature braadpan!  Deze Le Creuset braadpan is verkrijgbaar in al jouw favoriete kleuren: van strak mat zwart, traditionele kersenrood tot geel, groen en cassis. Naast de braadpannen, zijn ook de skillets en grillpannen geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief de oven.

Pronkstukken op het fornuis – Le Creuset Faitout braadpan en Ronneby Bruk Maestro grillpan. (Foto Cook&Co  op DroomHome.nl)

De Le Creuset Faitout is een lichtere gietijzeren stoof- en braadpan van Le Creuset. De Faitout pan heeft aan de binnen- en buitenzijde een emaille laag en is geschikt voor alle warmtebronnen.

Naast de bekende pannen van gietijzer heeft Le Creuset een moderne pannenlijn Les Forgées. De zwarte Les Forgées kookpannen, koekenpannen en hapjespan zijn gemaakt van gesmeed aluminium en hebben een glazen deksel. Le Creuset kennende, zijn ook deze pannen geschikt voor alle kookplaten.

Pronkstukken op het fornuis – Groene BK New Vintage emaille kookpan en steelpan. (Foto BK, Cook&Co  op DroomHome.nl)

Nieuw - Vintage Emaille Pannen
Een ‘Trip on memory lane’ door de keuken met BK. BK brengt de BK New Vintage emaille kookserie uit in een gelimiteerde oplage. In deze geëmailleerde pannen maak je de heerlijkste stamppotten en de lekkerste soep volgens oma’s recept. Alle kookplaten, behalve inductie, zijn geschikt als warmtebron. Het groen met wit staat trouwens fantastisch in de landelijke keuken.

Pronkstukken op het fornuis – BK New Vintage koper koekenpan en sauspan & De Buyer koper koekenpan en sauspan. (Foto Bk, De Buyer, Cook&Co  op DroomHome.nl)

Professionele Koperen Pannen
Naast dat een koperen pan er geweldig uit ziet, is het al sinds tijden de favoriete keukenhulp voor topchefs. Met een koperen pan heb je perfecte controle over de temperatuur wat bijvoorbeeld belangrijk is voor het bereiden van sauzen.

De BK New Vintage lijn heeft ook een koperen pannen serie. Deze BK New Vintage koekenpannen en sauspannen zijn gemaakt van koper met aan de binnenkant een RVS laag. De koperen bodem en buitenkant zorgen voor een fantastische warmtegeleiding en het roestvrijstaal aan de binnenkant is makkelijk schoon te maken. Behalve inductie, zijn deze koperen pannen geschikt voor alle warmtebronnen. Naast de BK New Vintage koper pannen heeft Cook&Co ook De Buyer Inocuivre koperen pannen in haar assortiment.

Inspiratie tip: Top 10 pannensets van Cook&Co

Pronkstukken op het fornuis – Tajine Le Creuset en Emile Henry. (Foto Le Creuset, Cook&Co, Emile Henry  op DroomHome.nl)

De Bijzondere Tajines
We proeven wat af en raken zo steeds meer verknocht aan andere eet-culturen. De tajine maakt zijn intreden in de Hollandse keuken. In deze piramidevormige pan van klei worden in Noord-Afrika vele stoofgerechten gekookt. Nou zijn wij in Nederland ook gek op draadjes-stoofvlees, dus de internationale kookmogelijkheden zijn oneindig in de tajine.

De tajine van Le Creuset heeft een onderschaal van gietijzer en de hoedvormige deksel is van aardewerk. De Le Creuset tajine is geschikt voor alle warmtebronnen inclusief inductie.

Emile Henry’s tajine is volledig, volgens de Noord-Afrikaanse traditie, gemaakt van aardewerk. Deze tajine is geschikt voor gas, elektrisch en halogeen koken, maar kan niet gebruikt worden op een keramische en inductie kookplaat. Als je het over een mooie pan hebt, dan is dat wel de tajine: Prachtig op het fornuis, mooi op de keukenplank en een pronkstuk op tafel waarin je het meest heerlijke gerecht hebt bereid voor je gasten. Eet smakelijk - Shàhiya tayiba!

Bekijk de digitale folder van Cook&Co voor het laatste pannen en kookgerei nieuws. Alle hobbykoks en kookfans opgelet: maak nu kans op een Cook&Co cadeaukaart t.w.v €50,-.

Google+