Tefal Travel Mug: Ideaal Voor Jouw ‘On The Go’ Lifestyle

Tefal Travel Mug: Voor Jouw Drukke ‘On The Go’ Lifestyle

Tefal Travel Mug Thermosbekers voor Koude & Warme Dranken – LEES MEER .. (Foto Tefal  op DroomHome.nl)

Even een koffie op het station of een bekertje ‘on the go’ voor in de auto: wij Nederlanders zijn steeds meer onderweg en dit zorgt ervoor dat we meer buiten de deur drinken. En zonder erover na te denken, gooien we hierdoor jaarlijks drie miljard (!) bekers weg in Nederland.

EEN ‘ON THE GO’ MUSTHAVE
In de trein, auto, bus, metro of gewoon lekker aan je bureau: de Travel Mug van Tefal is overal te gebruiken en dus dé musthave voor je drukke, ‘on the go’ lifestyle. Hij houdt drinken zeker vier uur warm, acht uur koud en ziet er door het strakke design ook nog mooi uit.

De beker is gelijk een slimme manier om het verspillen van plastic en karntonnen bekers tegen te gaan, want zonder erover na te denken gooien we jaarlijks drie miljard (!) bekers weg. Dat blijkt uit een publicatie uit 2011 van voormalig afvalverwerkingsbedrijf SITA.

Tefal Travel Mug Thermosbekers voor Koude & Warme Dranken in Diverse Kleuren en Formaten. (Foto Tefal  op DroomHome.nl)

FIJN VOOR ONDERWEG
De hippe Travel Mug van Tefal is gegarandeerd 100% lekvrij waardoor hij makkelijk mee te nemen is in je tas. Ook fijn: het kleinste formaat is met een inhoud van 360 ml precies groot genoeg om ‘m te laten vullen bij bijvoorbeeld Starbucks – krijg je ook nog eens korting als je je eigen beker meeneemt. Verder is de Travel Mug hygiënisch (de dop bestaat uit twee delen die gemakkelijk uit elkaar te halen zijn), vaatwasbestendig, te openen met één hand én je kunt er vanaf alle kanten uit drinken: superhandig in de auto of op de fiets.

Google+