Villeroy & Boch Kerst Collectie 2016

Villeroy & Boch Kerst Collectie 2016

Kerst 2016: Villeroy & Boch Kerst Servies en Kerstdecoratie als Kerstballen, Kerstornamenten voor in de Kerstboom en Waxinelichthouders – MEER Kerst Ideeën… (Foto Villeroy & Boch  op DroomHome.nl)

Kies jouw favoriete kerstbal ehhh... kerstbord. Van sneeuwwit met prachtige gold plated rand tot traditioneel rood met groen: voor iedere smaak en interieurstijl heeft Villeroy & Boch een bijpassend servies.

De prachtig gedekte tafel is al een hoogtepunt voordat er 1 hap gegeten is van het verrukkelijke kerstdiner. Tafeldekken met de bijzondere serviezen van Villeroy & Boch geeft de kerst iets magisch. Van sneeuwwit met gouden randen of grijze ormanent versiering tot traditioneel rood met groen: voor iedere woonstijl en interieurtrend is er een fantastisch servies.

 

Kerstcadeaus
Verras de gasten tijdens het kerstdiner met een jaarlijks kerstcadeau zoals een jaarbeker, jaarengel, kerstbal of kerstklokje. Een Christmas toy geschenkpakje schaal of een kerstengel als kerstornament voor in de kerstboom uit de giftcollectie, verpakt in een Villeroy & Boch cadeauverpakking.

Kerst 2016: Villeroy & Boch Kerst Windlichten, Jrrstukken en Kerstdecoratie als Kerstballen, Kerstornamenten voor in de Kerstboom en Waxinelichthouders. (Foto Villeroy & Boch  op DroomHome.nl)

Porseleinen Kerstornamenten
Stijlvolle kerstornamenten en kersthangers van porselein voor in de kerstboom en aan de kersttak passen perfect in een modern landelijke maar ook chique traditionele kerststijl. Van NewModern Sneeuwster of Nostalgic Assepoester Kersthanger.


Online Gratis Woonbrochures Aanvragen! – Gratis Keukenbrochures, Mooie Brochures van Badkamers, Interieur Magazines, Wonen & Slapen Boeken, Haarden & Gratis Vloeren Stalen Aanvragen LEES MEER…
Google+