Landgoedfair Heerlijkheid Marienwaerdt

Landgoedfair Marienwaerdt 2023

Tuinbeurs 2022: Landgoedfair Heerlijkheid Marienwaerdt 2022, van 17 t/m 21 Augustus 2022 te Beesd – Gratis Landgoedfair Kaarten Winnen! (Foto Landgoed Heerlijkheid Marienwaerdt  op DroomHome.nl)
Van 16 t/m 20 augustus 2023 organiseert Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt de jaarlijkse Landgoedfair met een nieuw thema.

Ook dit jaar gaat landgoed Mariënwaerdt er weer een fantastisch feest van maken. Vanzelfsprekend vindt u er weer ruim 100 standhouders, catering vanuit diverse foodtrucks, leuke workshops voor jong en oud en een gevarieerd demonstratieprogramma.

Er valt weer veel te genieten; shoppen bij de standhouders voor allerlei originele artikelen voor huis en tuin, lekkere en verantwoorde producten, kleding en tal van leuke cadeautjes. Volg één (of meerdere) van de vele leuke workshops, ook voor kinderen! Van zeep gieten & lippenbalsem maken tot het branden van jouw eigen tapasplank met een uniek ontwerp. Marinus de Keijzer, beter bekend als de Betuwefotograaf, leert je alle kneepjes van het vak tijdens een fotografieworkshop en de workshop van LODSS verlaat je met een hip, gebreid kussen van lontwol. 

Landgoedfair 2023 in Beesd

Natuurlijk zijn er weer genoeg terrassen, kraampjes en een foodfestival met foodtrucks waar u lekker kunt genieten van een drankje, huisgemaakte lekkernijen en live muziek. Nu al zin in een leuk dagje uit? Maak gebruik van de early bird tickets en reserveer alvast online. Kom samen genieten van een heerlijke dag op landgoed Mariënwaerdt, omdat je het waerdt bent!

Tuinbeurs 2022: Landgoedfair Heerlijkheid Marienwaerdt 2021, van 17 t/m 21 Augustus 2022 te Beesd – Gratis Landgoedfair Kaarten Winnen! (Foto Landgoed Heerlijkheid Marienwaerdt  op DroomHome.nl)

Algemene informatie Landgoedfair Mariënwaerdt:

Data: 16 t/m 20 augustus 2023
Openingstijden Landgoedfair Marienwaerdt: 10.00 – 18.00 uur
Kaarten Landgoedfair Marienwaerdt: € 15, -, kinderen t/m 12 jaar gratis.

Meer informatie over de Landgoedfair en Heerlijkheid Mariënwaerdt vindt u op Landgoedfair en www.marienwaerdt.nl.

Google+