LivePicture: Plant aan de Wand

LivePicture: Plant aan de Wand

Interieur & Planten Trend: LivePicture - Levend Planten Schilderij met 4-6 Weken Waterreservoir, Zonder Stroom. Meer Planten Trends... (Foto LivePicture/Mobilane  op DroomHome.nl)

Mobilane, specialist in kant en klare groensystemen, introduceert LivePicture. Het schilderij van levende planten combineert interieur, design en groen met elkaar. In het frame is een geïntegreerde reservoir verwerkt dat voldoende water bevat voor 4 à 6 weken. Het gepatenteerde systeem is waterdicht, werkt zonder stroom en is eenvoudig aan een wand te bevestigen.

Daglicht
Het strak vormgegeven frame van LivePicture is gemaakt van aluminium. De kamerplanten zitten in een speciale cassette die je er eenvoudig ‘inklikt’. Er is keuze uit zes plantencombinaties, maar de cassettes zijn natuurlijk ook naar eigen smaak te beplanten. Het waterreservoir vul je eenvoudig bij via een vulpunt op de bovenkant van de lijst. Een handige indicator geeft het waterpeil aan. LivePicture kun je zelfs ophangen in een kamer met weinig daglicht. Met de optionele LiveSpectrum ledverlichting krijgen de planten toch de essentiële hoeveelheid groeilicht. De plantverzorging is verder minimaal.

Kleur
LivePicture is 72 cm hoog, 7 cm diep en beschikbaar in verschillende breedtes (72, 112, 152 en 192 cm). De standaardkleuren van het frame zijn wit, zilvergrijs en antraciet maar desgewenst zijn andere kleuren of dessins mogelijk. Er is ook een LivePicture XL (112 x 170 x 7 cm).

LivePicture is vanaf maart 2016 exclusief verkrijgbaar via Mobilane-dealers. Verkoopprijs: vanaf € 495 (exclusief planten). Informatie: Mobilane.nl

Google+