Magisso - Finse Design Nieuwtjes

Magisso - Finse Design Nieuwtjes

Magisso Design: Zelfkoelende Magisso Cool-ID Tumbler & Shotglass MEER Design... (Foto Magisso  op DroomHome.nl)
Het Finse merk Magisso verrast dit jaar met een aantal bijzondere nieuwe producten.

Cool-ID tumbler & Cool-ID Shotglass

 Met deze zelfkoelende Tumbler en Shotglass blijven drankjes veel langer fris. De tumbler en het Shotglass moeten voor gebruik even onder koud water worden gehouden. Door de koelende werking van het keramiek zal de drank ca 40% koeler blijven dan de omgevingstemperatuur. Het oppervlak kan met een krijtje worden beschreven en biedt dus plaats voor een leuke boodschap.

De tumbler ontving dit jaar al een RedDot Design Award en de shotglaasjes zijn al opgenomen door het MOMA (Museum of Modern Art) in NEW York. Verkoopprijs: 2 Tumblers € 36,95, 4 Shotglass € 29,95.

De citruspers is voor snelle juicing

De double-ended organische vorm is ideaal voor het snel persen van sap uit iedere soort citrusvruchten. De bamboe onderzetter houdt de tafel schoon en is een elegante manier om de pers in het oog te laten springen. Ideaal als er bij culinaire gerechtjes nog instant een verse sapje geperst moet worden als finishing touch bij een gerecht. Door de hoge kwaliteit spiegelende afwerking is het een echte blikvanger. Verkoopprijs: € 35,95.

Magisso Design: Magisso Tea Cup voor Verse Thee - Pastel Magisso Theekop met Zeefje Voor Theeblaadjes (Foto: Magisso  op DroomHome.nl)

Pastel in de hoofdrol

De Magisso Tea cup is verkrijgbaar in drie nieuwe kleuren; Tasty mint, Fresh Lemon en Cherry Blossom. Pastel in de hoofdrol. Met deze theekop, die al meerdere designprijzen won, geniet je heel eenvoudig van een kopje verse thee. De thee wordt in de theekop bereid met verse theeblaadjes en kokend water. Doordat de theeblaadjes tijdens het drinken in het zeefje blijven zitten, zorgt de geur voor een extra dimensie tijdens het drinken. Door de kop schuin te zetten aan de kant van het zeefje trekt de thee tot de gewenste sterkte is bereikt. Vervolgens wordt de kop gekanteld waardoor deze niet meer trekt en de thee klaar is om gedronken te worden. De theekop is gemaakt van hoogwaardige kunststof. Het materiaal geleidt de warmte minimaal zodat de theekop vast gehouden kan worden zonder de handen te branden. De nieuwe pastel kleuren geven iedereen en alles het ultieme zomergevoel. Verder is de theekop vaatwasbestendig. Het ontwerp is van Laura Bougdanos en Vesa Jääskö. Verkoopprijs: € 19,95.

Meer Magisso design inspiratie & shoppen...

Google+