Magnetrons, Quooker & Espresso Apparaten

DESIGN KEUKENAPPARATUUR

Keukenapparatuur Tips – Espresso Apparaten, Quooker en Magnetron Inspiratie – MEER Keuken Ideeën…  (Foto 123rf.com  op DroomHome.nl)

Magnifiek Magnetron

Lekker snel ontdooien, opwarmen en garen van eten daar is de magnetron een kei in.  Een inbouw magnetron RVS gecombineerd met hoogglans zwart & een super design is een highlight in het moderne keuken ontwerp.

Haar bewegende watermoleculen zorgen voor wrijving en daarmee warmte voor de bereiding van onze gerechten. Door de draaiende beweging op het draaiplateau en de snelle microgolven wordt het gerecht snel en gelijkmatig ontdooid of juist opgewarmd.

Combi Magnetron

Magnetron gecombineerd met een oven en grill is de combi magnetron. De bakken, braden, verwarmen, ontdooien, stomen en grillen kan deze oven in combinatie handelen.
  • Grillen doet de combi magnetron oven voor een bruin en krokant korstje.
  • Bij de crisp magnetron of crust functie van de combimagnetron zorgt het crispen voor de krokante bovenlaag en de microgolven laten het gerecht garen. Perfect voor pizza’s!
  • In de hete lucht oven wordt de warme lucht gelijkmatig verdeeld door een ventilator in de achterwand.
  • Bij stomen wordt het voedselvocht aan de kook gebracht en op stoomtemperatuur gehouden. Via de microgolven kan de bereiding tot 2 keer sneller gaan dan met een stoomkoker.

Gebruiksaanwijzing Magnetron

Naast de inbouw magnetron heb je de onderbouw & vrijstaande goedkope magnetron met draai dan wel klapdeuren en met een inhoud tot wel 40 liter. De solo magnetron is meestal 18-20 liter en de combi magnetron zit tussen de 26 en 40 liter inhoud.

Doe de handleiding magnetron check bij de aankoop! De beste magnetron voor u is o.a. afhankelijk van het gebruik en gezinssamenstelling. De meeste magnetrons hebben een maximaal magnetron vermogen tussen 700 & 900 watt en een gewichtsafhankelijk programma. Koken magnetron, de bereidingsduur wordt dan bepaald door het gewicht van het gerecht. Dit keukenapparaat kan als bediening tiptoetsbediening, druk- en draaiknoppen en combinatiemogelijkheden hebben. Bij het magnetron schoonmaken gaat de keuken schoonmaak workshop voorkeur uit naar de tiptoetsbediening!

Keuken Quooker

Bij een quooker komt er altijd kokend water uit de kraan! Dit moderne keukenapparaat is veilig, zuinig en past in ieder klein keukenkastje.

De quooker zuivert het kokend hete koffie en theewater, maar is ook perfect voor het snel aan de koken brengen van aardappels, rijst en groenten. Dit inbouw keukenapparaat heeft een kindveilige bedieningsknop en is energiezuinig door haar isolatie en de precieze hoeveelheid watertap uit het reservoir.

De Quooker Combi heeft een meng keukenkraan voor kokend 100 graden water & 50-65 graden heet water. De kranencollectie van basic, classic, design en modern past bij iedere keuken in RVS-look, chroom, brons en verguld. Nou verguld zijn wij met deze keuken aanwinst!


Espresso Apparaten

Een speciaal kopje koffie als espresso, cappuccino of koffie verkeerd drink je in je eigen Italiaanse koffiebar thuis! Een espresso apparaat perst onder hoge druk heet water door gemalen koffie. De karakteristieke espresso wordt gecreëerd door water van 90/92 graden, 7 gram goed gemalen koffie en ca. 10 bar hete water druk. Geen koffiezetapparaat meer prego!!

2 soorten Espresso Machines

  • Het volautomatisch espresso apparaat maakt U een geweldige espresso of cappuccino met 1 druk op de knop, na het opwarmen van het water & eenmaal inprogrammeren van de gebruikte hoeveelheden water en koffie. Bij de Nespresso breng de capsule aan en in 25-30 seconden is de aromatische espresso perfect.
  • Een halfautomatisch espresso apparaat is voor de koffie specialisten die het gehele koffiezetproces willen beïnvloeden. Experimenteren met koffiesoorten, maling van de voorgewelde koffiekorrels en de verhouding tussen heet water en koffie, hele boeken gaan erover!

Lekker dikke opgeschuimde cappuccino melk maakt u met het opschuimpijpje van smaak-volle melk, soms heeft dit geurige keukenapparaat een aparte melkhouder. Vergeet de cacaopoeder niet! Wilt U ook uw espresso kopjes verwarmen op uw voorverwarmplaatje? Deze speciale kopjes zijn er in vele designs als espressoIlly voor de echte liefhebbers en verzamelaars.

Google+