Stoere Tafels in de Eethoek

Stoere Tafels in de Eethoek

Stoere Tafels in de Eethoek – Robuuste Eiken Houten en Teak Eettafels in Verschillende Woonstijlen. (Foto 123rf.com op DroomHome.nl)

Door de belangstelling voor open keukens is de eethoek het centrale middelpunt van het huis geworden.

Aan de eettafel worden vele uren doorgebracht en komen verschillende generaties bij elkaar. Van gezellig tafelen, knutselen en huiswerk maken tot de parkeerplek van de tablet, waar een ieder zijn favoriete filmpjes op bekijkt of de administratie bijwerkt.

Zwaar gebruik wordt er gemaakt van de eettafel, dus hij moet tegen een flink stootje aan krassen en vlekken kunnen. Robuuste tafels van zwaar hout en eventueel met een stalen onderstel passen helemaal in de woonstijlen van deze tijd.

Bij de woontrend landelijk wonen, de romantische country lifestyle, denk je aan de Franse brocante keukentafel waar al vele jaren de baguette aan gesneden wordt. In de populaire industriële woonstijl zijn de tafels stoer, hoekig en functioneel. Het tafelblad is bijvoorbeeld van zwaar eiken of teak hout, maar de poten kunnen van gelast staal zijn. De teaktafels bij Oostersemeubelen.nl zijn strak van lijn en van verantwoord teakhout. Er is zelfs een industrieel verstelbare eettafel met een mango houten blad die je op kunt draaien tot een hogere bartafel. Door de warme uitstraling van het hout past zo’n stoere eettafel ook buitengewoon in een modern interieur. Woonaccessoires als keramieke vazen met een enkele groene tak en een tray met kaarsen en windlichten staan perfect als decoratie op de tafel.

Naast de rechthoekige tafel zorgt een ronde of ovale tafel met een mooi vloerkleed er onder voor een apart wooneilandje in een grote woonkamer. Bij de tafel horen stoelen. Gekleurde stoelen zie je terug komen in een gezinshuis, plastic kuipstoelen bij een design inrichting en houten stoelen in de moderne woning al dan niet geverfd in een doe-het-zelf moment. Stoelen geven zo aan de tafel de juist gewenste uitstraling!

Google+