Afzuigkappen, Vaatwassers, Stoomovens, Plintverwarming

KEUKENAPPARATUUR & INTERIEUR

Keuken Trends met Design Afzuigkappen, Vaatwassers, Stoomovens en Plintverwarming – MEER Keuken Tips… (Foto 123rf.com op DroomHome.nl)

Onze kookkunsten vertonen doen we niet meer achter een deur, maar showen de gasten moderne keuken inbouwapparatuur met een design uiterlijk en nieuwste keukentrends als de wijnkast & tepanyakiplaat en lage eco energieverbruik apparaten.

Design Afzuigkappen

Moderne afzuigkappen laten naast ontwikkeling in techniek ook hun mooie design kant zien in RVS, fasteel, glas en kunststoffen met prachtige bediening, goede halogeen of led verlichting, ingebouwde TV & DVD, makkelijk schoonmaken en ergonomie.
 • Een motorloze afzuigkap kan op het centrale afzuigsysteem gemonteerd worden en voert 35% van de kook en bakdampen af.
 • Een afzuigkap met motor heeft een regelbare afzuiging met 1 of meerdere motoren. Regelbaar door tiptoetsbediening, schuiven en tuimel & druktoetsen.
 • De recirculatie afzuigkap filtert de lucht via koolstoffilters en heeft geen afvoerkanaal nodig. Deze dampkap blaast naast de gefilterde lucht ook veel vocht de keuken in.
 • Een inbouw afzuigkap in geintegreerd in de keukenkast.
 • Een onderbouw afzuigkap wordt onder de keukenkast geplaatst en de vlakscherm afzuigkap is een platte uitvoering van de onderbouwkap. Het afzuigscherm is uitschuifbaar en praktisch onzichtbaar bij niet gebruik.
 • De schouwkap is een vrijhangende afzuigkap boven de kookplaat/fornuis en tussen keukenkasten.
 • De eilandkap is een schouwkap welke boven het kookeiland is gemonteerd.
 • Afzuigkap met randafzuiging werkt langs alle randen van de schouwkap, waardoor minder dampen ontsnappen en kookluchten minimaal aanwezig zijn.
 • Atag Centrallogic is een combinatie van mechanische ventilatie en recirculatie. Het overgebleven deel aan damp wordt door het koolstoffilter gefilterd van vet en luchtdampen.
 • Itho HR-afzuigkap produceert een luchtgordijn waardoor 80% van de kookdampen in het mechanisch ventilatiesysteem verdwijnt.

Populaire & bekende merkenafzuigkappen

Miele, Siemens, Boretti, Whirlpool, Pelgrim, Bosch, Gaggenau, Fagor, Atag, Aeg, Bestron, Ariston, Msystem, Smeg, Neff, Wave Design, Zanussi, etc. 

KEUKEN CIJFER
Met koken produceren we 300m3 kooklucht per uur en de afzuigkap kan 75-150m3 afzuigen. 

Prima Plintverwarming

Een plintverwarmer is een makkelijke manier om de keuken warm te krijgen.

De plintverwarming is compact en eenvoudig te monteren (geen leidingen) ook in de trap of kast en zonder een ingewikkelde radiator installatie. Sommige plintverwarmers passen al in de keukenplint van een 50cm breed keukenkastje.  

Gas - Inductie - Halogeen - Elektrische - Keramische Kookplaten LEES MEER..

Snelle Vaatwassers

In 1929 verrast Miele Europa met de eerste elektrische afwasmachine en deze vaatwasser is sindsdien niet meer uit onze keukens weg te denken. Echt het is meer hygiënisch dan gewoon afwassen en energie zuinig.
 • De vrijstaande vaatwasser kan gelijk geplaatst en aangesloten worden op de kraan en waterafvoer.
 • De onderbouw vaatwasser kan onder het keuken werkblad van tenminste 60cm diep geplaatst worden. 

Vaatwasser Inbouwen

 • De vaatwasser inbouwen met decorlijst blijft duidelijk te zien in de keukenopstelling door een andere greep, eventuele andere deur en het bedieningspaneel zit aan de buitenkant.
 • De half geïntegreerde vaatwasser heeft haar bediening aan de buitenkant van het deur, maar de rest van de deur is dezelfde als de gehele keuken.
 • Volledig geïntegreerde inbouw vaatwassers zijn volledig weggewerkt in de keukenopstelling. Achter een zelfde kastdeur is de afwasmachine onzichtbaar. De bediening zit aan de bovenkant achter de kastdeur.

Een standaard vaatwasser 60cm kan 12 couverts aan. Geweldig in een 1 of 2 persoons appartement is de inbouw vaatwasser 45cm met een capaciteit van zo’n 8/9 couverts. Zelfs een kleine vaatwasser zorgt voor een opgeruimde keuken.

Soms heeft het inbouw apparaat inklapbare bordenrekken en een bestekrek. Check waterverbruik vaatwasser en het geluidsniveau van de inbouw vaatwasser.

Populaire vaatwassers & afwasmachines zijn de van A (Aeg, Atag, Ariston) tot Z (Zanussi) keukenapparatuur fabrikanten, maar ook Miele, Boretti, Siemens, Candy, Bosch, Gaggenau, Ignis, Indesit, Bauknecht, Brandt & Baumatic afwasmachines wassen eindeloos in onze Hollandse keukens.

Smakelijke Stoomoven

Van eeuwenoude Oosterse traditie tot thuis in de moderne keuken de gezonde stoomoven. Bij koken met stoom ligt het eten niet in water waardoor de vitaminen, mineralen & de natuurlijke smaak beter bewaard blijven, kleur & structuur behouden blijven en keukenluchtjes zich niet verspreiden door de open keuken.

2 Soorten Stoomovens

 • Lage druk stoomoven of drukloze stoomoven kan tijdens het stoomproces geopend worden om gerechten met een kortere bereidingstijd erbij te voegen. Deze drukloze stoomoven heeft een waterreservoir van ongeveer 1,5 liter en regelt zelf het water om een gerecht te stomen. Display geeft leeg raken reservoir aan.
 • De hoge druk stoomoven is een zeer professionele oven en werkt onder grote druk, de afgesloten deur is niet te openen tijdens de bereiding. Deze oven heeft een vaste wateraansluiting met afvoer en werkt bijna hetzelfde als de lage druk oven.

Naast de inbouw stoomovens is er nu een Mielestoomoven vrijstaand. Miele is ook de uitvinder van de hoge druk stoomovenStoomoven recepten te over nu het vlees & vis sappig en mals blijven en groenten haar kleur en smaak behouden. Geen olie/boter nodig, zo gezond!!

Populaire stoomoven merken zijn de Miele stoomoven, Siemens, Bosch, Gaggenau, Atag, AEG, Neff, Smeg, Pelgrim, Bauknecht, Scholtes, Imperial, etc.

KEUKEN CIJFER Bloemkool verliest aan vitamine C: 57% in de stoomoven69% bij gas 75% in de magnetron - Keuken Test Consumentenbond

Eco Keuken

Keukenapparatuur met een bewust groen randje!

Milieuvriendelijke vaatwassers die minder water en energie verbruiken & een koel-vrieskast met twee compressoren, waarvan het koel en vriesgedeelte afzonderlijk werken en afgezet kunnen worden.

Google+