Badkamer Tips & Ideeën

Badkamer - Wellness Spa Ontwerp

Badkamer Tips & Ideeën – Wellness Spa Ontwerp met Badkamer Trends, Badkamertelevisie, Kleine Badkamer en Hammam Inspiratie. MEER over Badkamers.. (Foto 123rf.com op DroomHome.nl)

Laat de badkamer de lichte, verzorgde & relaxed uitstraling van een Spa & Wellness ruimte ademen. Vergeet de vele accessoires, Minimalisme is hot!

Creëer een kalmerende luxe ambiance waar je gemakkelijk tot je zelf kunt komen en een bijkomend voordeel is, het is makkelijk schoon houden. Kies voor neutrale kleuren in de gehele badkamer, zoals bijv. wit sanitair met lichte zeegroene muren. Of op Aziatisch geïnspireerde lichte aardetinten en breng 1 of 2 kleuren accessoires in voor de finishing touch.

Relax in Weldaad

Zware kwaliteit Egyptisch katoen handdoeken zijn een must have!

Met een breed (verwarmd) handdoekenrek voor meerdere handdoeken en in het midden een rustbankje vol opbergruimte, breng je het professionele spa resort gevoel thuis. Ook een (vrijstaande) whirlpool met jet streams, eendouche voor twee en vloerverwarming staan hoog op het verlanglijstje. Zo ook een apart toilet en bidet, buiten de badkamer.

Heb je behoefte aan privacy, dan werken Roman blinds, vouwgordijnen en Washi Shades als raambekleding goed.

Badkamer Woontrends

Badkamer Trends LEES MEER... (Foto Perscentrum Wonen op DroomHome.nl)Rust en Romantiek Rustieke wastafelkast in natuur tinten en wit met hout vrijstaand bad.

Kleine Badkamer

Creatieve oplossingen voor deze intieme ruimte om de badkamer zo groot mogelijk, zo opgeruimd & doordacht mogelijk te laten lijken.
 • Meerdere grote spiegels geven een ruimtelijk gevoel in een kleine badkamer.
 • Plaats een doorzichtige douchedeur. De badkamer blijft in zijn geheel zichtbaar enhet uitzicht wordt niet verstoord. Bang voor inkijk in de douche, doe gewoon de badkamerdeur op slot!
 • Een hoek badkamermeubel maakt optimaal gebruik van de ruimte in de kleine badkamer. De driehoek wastafel & sanitair met bijpassende hoek spiegelkast &badkamer verlichting maakt het een een super design ontwerp.
 • Opbergnissen in de wanden en bergruimte onder de wastafel geven jouw badkamerspullen een plekje.
 • Creeer opbergruimte onder het bad met deuren & schappen voor de handdoeken en badkamer accessoires. LEES MEER... 

Design Badkamerverlichting

Ga voor soft gedimde badkamerverlichting in de ruimte waarin je heerlijk kunt terugtrekken en uit huishoudelijk oogpunt: badkamertegels zullen op hun best uitkomen! LEES MEER...

Aluminium plafond badkamer is 100% vochtbestendig en makkelijk te monteren & demonteren om o.a. bij de badkamer verlichting te kunnen.

BADKAMER CIJFER: 30% van de Nederlanders wil de badkamer verbouwen!

Voor een wellustig zachte touch is een kurkvloer in de badkamer een geweldige aanvulling. Na een laagvernis is de kurk vloer waterdicht en stoeien in het bubbelbad geeft bij een kwaliteits vloer geen vlekken. LEES MEER... Heerlijk matching frisse badjassen, slippers en aromatische kaarsen laten je de stress van alle dag langs je heen glijden.

Eco Chique Badkamer

Design, luxe en comfort gecombineerd met een milieuvriendelijke touch: de badkamer is op de eco toer, genoemd Eco Chique.

Een goed gevoel over ons milieu begint in de badkamer met het zo min mogelijk verspillen van water. Bij het douchen met waterbesparende douchekoppenstortdouches met hetzelfde effect en helft minder water verbruik, het doorspoelen van het toilet met 6 liter water i.p.v. de vroegere 12 liter, maar ook in het productieproces van het sanitair met recyclebaar plastic, etc. Vergeet de lekkere dikke organisch katoenen badhanddoeken niet. We halen de natuur in de badkamer met verantwoorde regendouches. Stijl en luxe willen we in deze wellness ruimte met vrijstaande baden, whirlpools, sauna's & badmeubelen, maar dan is het badkamermeubel gemaakt van duurzaam FSC hout.

Badkamertelevisie

MTV Cribs geeft een geweldige kijk in de laatste badkamer trends van de sterren en celebrities: de badkamertelevisie.

Waanzinnige gadget in de state of the art badkamer, een speciale televisie met een hoge waterdichtheidsgraad voor deze vochtige ruimte. Geniet van je favoriete tv programma vanuit bad, bekijk het weer en nieuws tijdens het scheren of douchen. Heerlijk!!

De kijkhoek is reuze belangrijk voor deze badkamertv zodat je relaxed kunt genieten van de beelden. De waterdichte spiegeltelevisie is een mooie spiegel die verandert in een badkamer TV bij aanraking van het touchscreen.

Hammam Badhuis Ritueel

De traditie je lichaam te reinigen is de basis van het eeuwenoude Hammam ritueel. Al eeuwen worden deze badhuizen of hammams in Oosterse culturen bezocht.

Dit oorspronkelijke, uit Turkije afkomstige stoombad ritueel, Hammam sauna zorgt voor een mysterieuze, ontspannende 'warmtereis' langs lichaam en geest. Ontdek zelf de geheimen van het traditionele Oosterse badhuisritueel met de Rituals Hammam Lijn. Vijf weldadige reinigings- en verzorgingsproducten.

Eigen Hammam Badritueel

  • Zet de badkamer verwarming hoog en voorzie jezelf van heerlijke handdoeken en een fles mineraalwater.
  • Wrijf jezelf met draaiende bewegingen in met zwarte Marokkaanse zeep als een hammam massage en spoel je lichaam daarna af met heel veel water.
  • Zeep je lichaam in en scrub jezelf met een scrubhandschoen, vooral de cellulite gedeeltes zijn aan de beurt.
  • Spoel je helemaal af en breng de zwarte zeep aan onder de voeten om goed te scrubben, daarna afspoelen.
  • Breng een dikke klei douchemodder aan op lichaam en haar en laat het 5 minuten inwerken.
  • Afspoelen met veel water en drink een flink glas mineraalwater in de hammam.
  • Besprenkel je lichaam met rozenwater en wikkel je in een grote badhanddoek en voel je als een Turkse/Marokkaanse prinses.
Google+