Kleur & Interieur

KLEUR & INTERIEUR 2024 INSPIRATIE

Flexa Kleur van het Jaar 2024 Sweet Embrace – Verweerde grijs licht roze Flexa verf kleur trend 2024 - Kleur & Interieur 2023-2024: Wat zijn de Kleur & Interieur Trends van 2023-2024 volgens Pantone, Histor, Little Greene & Flexa zoals op de Interieur Woonbeurzen. (Foto: Flexa op DroomHome.nl)

Foto: Flexa Kleur van het Jaar 2024 Sweet Embrace in palet Vrolijk - Flexa Kleurentrends 2024 - Flexa.nl

Color my life! Kleur kan een groot effect hebben op je gevoelsleven, dus hou er serieus rekening mee tijdens de restyling of inrichting van de woning. Je zal zeker al een favoriete kleur of kleuren hebben en ga daar mee aan de slag. De kleuren die jou een goed gevoel geven zullen de beste inspiratie bron zijn.

Kleur en Stijladvies

Kleurtrend: Considered Luxury in de Woonkamer - Verf Kleurenpalet Wit en Naturel Tinten voor Muren, Meubels en Woonaccessoires LEES MEER... (Foto Flexa op DroomHome.nl)Er zijn geen vastomlijnde regels omtrent kleurkeuze. Volg je eigen gevoel van harmonie in het creëren van je eigen kleurenschema.

Kies een kleur niet alleen omdat het de trend is, daar zou je snel spijt van kunnen krijgen!! Bij het begin van jouw woon makeover, moet je uitgaan en rekening houden met de kleur van de meubels en accessoires welke je al hebt, deze vormen dan de basis van je woonplan. Begin je helemaal met niets, dan kun je geweldig alle kanten op plannen. Onthoud dat bij een sterke aanwezige kleur, het in werkelijkheid altijd donkerder en meer aanwezig is dan op een staaltje stof of papier. Geldt vooral voor behang en verf. Natuurlijk en kunstlicht geven grote verschillen weer in de kleurdiepte. Bij twijfel kies een lichtere kleurtint verf!

TIP - Kleuren Test: Probeer eerst een klein potje verf of kleurtester uit op een groot stuk triplex of zo en loop ermee rond op verschillende tijden in de kamer.

Interieur Kleuren Overzicht

 

Flexa kleuren trends 2023 palet Buzz verf kleuren met Flexa Kleur van het Jaar 2023 Wild Wonder (Foto: Flexa Kleurentrends 2023, Flexa.nl op DroomHome.nl)

Flexa Kleur van het Jaar 2023 Wild Wonder

Flexa presenteert als 20ste Flexa Kleur van het Jaar 2023 Wild Wonder! De Flexa kleur Wild Wonder is een positieve, natuurlijke geeltoon die ons verbindt met de natuurlijke magie van buiten en ons in huis beter kan laten voelen.

Rondom Wild Wonder zijn 4 kleuren trends 2023 / paletten gecreëerd waarvan 'Lush' het Flexa Kleurenpalet van het Jaar 2023 is geworden. Lees hier alles over Flexa Kleur van het Jaar 2023!


 Histor Kleur van het Jaar 2023 Vining Ivy verfkleur (Foto: Histor Kleurentrends 2023 op DroomHome.nl)

Histor Kleur van het Jaar 2023 Vining Ivy

Histor Kleur van het Jaar 2023 Vining Ivy is een blauw - groene kleur die rust en balans brengt.

Vining Ivy (PPG1148-6) is groen, blauw, groenblauwig, blauwgroenachtig en alle andere mogelijke combinaties van beide kleuren. Zeg het zelf maar... Met de Histor interieur kleuren 2023 paletten Serenity, Origin en Duality vormt Vining Ivy de basis voor sfeervolle en persoonlijke kleurcombinaties die ons in contact brengen met ons gevoel. Welke Histor interieur kleuren 2023 combinaties vind jij het mooist? Ontdek het hier!


Graham & Brown Kleur van het Jaar 2023 Alizarin verf & Graham & Brown Behang van het Jaar 2023 Florenzia (Foto: Graham & Brown op DroomHome.nl)

Graham & Brown Kleur van het Jaar 2023 Alizarin

Graham & Brown heeft ook voor 2023 een prachtige kleur en behang uitgekozen, met als Graham & Brown Kleur van het Jaar 2023 de diepe bruinrode kleur Alizarin en het weelderige bloemen Behang van het Jaar 2023 Florenzia.

Graham & Brown Behang van het Jaar 2023 Florenzia is een moderne kijk op een klassiek bloemmotief. Dit (foto) behang is geweldig mooi te combineren met Alizarin, de Graham & Brown interieur kleur van het jaar 2023. Deze diepe, stemmige maar toch verfrissend warme bruinrode verf kleur is gemaakt voor het creëren van uitnodigende ruimtes. Bekijk de bijzondere behang en kleur 2023 combinaties van Graham & Brown hier!


Karwei Kleur van het Jaar 2023 Nordic Green, groene trend kleur 2023 (Foto: Karwei op DroomHome.nl)

Karwei Kleur van het Jaar 2023 Nordic Green

In 2023 haalt Karwei de natuur naar binnen met de Karwei Kleur van het Jaar 2023 Nordic Green: zowel in de groene verf kleur als in de nieuwe Karwei wooncollectie.

Nordic Graan is een natuurlijke tint die zorgt voor een rustgevend gevoel én rust in huis. Meer lezen over de Karwei trendkleur Nordic Green?PPG Kleur van het Jaar 2018: Black Flame – Zwart Navy Blauw Kleur LEES MEER… (Foto PPG, eigenaar van Histor verf & Sigma Coatings op DroomHome.nl)

PPG Kleur Van Het Jaar 2018 Black Flame

PPG, de Voice of Color & eigenaar van Histor verf & Sigma Coatings presenteert 'Black Flame' als de Kleur van het Jaar 2018.

De kleur Black Flame (kleurcode PPG1043-7) fungeert als een zwart gordijn, waardoor de andere decorelementen in het middelpunt worden. LEES MEER...


Flexa Kleur van het Jaar 2018 Heart Wood – Flexa Grijs Roze Kleur – LEES MEER … (Foto Flexa op DroomHome.nl)

Flexa Kleur Van Het Jaar 2018 - Heart Wood

AkzoNobel heeft naar aanleiding van haar wereldwijde trendonderzoek ColourFutures™, onder het Nederlandse verfmerk Flexa, 'Heart Wood' als Kleur van het Jaar 2018 gekozen. 

De Kleur van het Jaar Heart Wood is een volwassen grijsroze kleur die je associeert met de warmte van hout en het aaibare karakter van leer. Dit zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt in je huis LEES MEER...

Interieur Kleurtrends 2018: The Comforting Home, The Inviting Home & The Playful Home LEES MEER… (Foto Flexa op DroomHome.nl)

Drie Interieur Kleur Trends 2018

'A Welcome Home' is de overkoepelende interieur kleurtrend 2018 met 3 onderliggende thema's met bijpassende kleurpaletten 2018: The Comforting Home, The Inviting Home en The Playful Home. Laat je inspireren door de vele foto's van woonkamer, badkamer, keuken, slaapkamer en werkplek - interieurs in de 3 verschillende kleurencombinaties met 'Heart Wood' als basis-kleur.  


Histor Interieur Kleur van het Jaar 2017: Violet Verbena in de Slaapkamer - Verf Kleurenpalet Violet Paars en Grijs voor Muren, Meubels en Woonaccessoires. LEES MEER... (Foto PPG op DroomHome.nl)

Histor Kleur 2017 Violet Verbena

PPG, eigenaar van Histor verf, Sigma Coatings en Rambo presenteert 'Violet Verbena' als de Kleur van het Jaar 2017.

Violet Verbena (kleurcode PPG1169-5) is een of-grijs donkere paars kleur met een uitstraling van een kameleon. Deze bijzondere Histor kleur van het jaar 2017 is zowel nostalgisch als modern en geeft een prachtig verfresultaat op muren en meubels. LEES MEER...


Flexa Interieur Kleur van het Jaar 2017: Denim Drift - Kleur Blauw in Diverse Tinten - MEER Denim Drift Interieur Kleur... (Foto Flexa op DroomHome.nl) 

Flexa Kleur 2017 Denim Drift

De casual kleur Denim Drift is de Flexa interieur kleur van het jaar 2017 geworden.

Denim Drift is verschillende tinten blauw in verrassende kleurencombinaties. Van licht grijs tot matte blauw tinten, gaan we het komende jaar terug vinden in verf voor muren en meubels, maar ook in de woonaccessoires van blauwe kussens, beddengoed tot vazen en servies. LEES MEER...

Kleurentrends 2017: Shared Individualism, New Romanticism, The Working Home en Considered Luxury in de Woonkamer, Slaapkamer, Badkamer, Keuken en Werkplek - Verf Kleurenpalet Trends van Flexa voor Muren, Meubels en Woonaccessoires. (Foto Flexa op DroomHome.nl)

4 Interieur Kleur trends 2017

'Life in a new light’ is de overkoepelende kleurtrend 2017 met vier mooie onderliggende thema’s met bijpassende kleurpaletten 2017: New Romanticism, The Working Home, Shared Individualism en Consideredly Luxury. Geniet van de woonkamer, keuken, badkamer, slaapkamer en studeerkamer in 4 verschillende kleurencombinaties.


Interieur Kleur Trend van het Jaar 2017: Poised Taupe - Verf Kleurenpalet Grijs en Aarde Bruin voor Muren, Meubels en Woonaccessoires. LEES MEER... (Foto Sherwin Williams op DroomHome.nl

Poised Taupe Kleur van het Jaar 2017

Poised Taupe is Amerikaans verffabrikant Sherwin-Williams' Kleur van het Jaar 2017.

De kleur Poised Taupe is een moderne en klassieke balans tussen warm en koud, een verbintenis tussen grijs en bruin. Poised Taupe gaat samen met de kleuren maiskleur, indigo, denim blauw en wit LEES MEER...


Greenery Pantone Kleur van het Jaar 2017 – Frisse Kleur Groen met Geel Tinten in het Interieur – (Foto Pantone op DroomHome.nl)

Greenery Pantone Kleur van het Jaar 2017

Kleurenspecialist Pantone brengt in kaart en geeft kleuradvies aan de interieur designers van de hele wereld over de kleuren trends van 2017!

De kleur Greenery is de Pantone kleur van het jaar 2017 geworden. Een frisse en rustgevende groene kleur waarmee we buiten binnen halen in huis. LEES MEER...


Pantone Lelijkste Kleur ter Wereld: Pantone 448C: Opaque Couché – (Foto Pantone op DroomHome.nl)

Lelijkste Kleur ter Wereld

Echt hij bestaat, de lelijkste kleur ter wereld. Het is de Pantone kleur 448C: Opaque Couché.

De groen bruine kleur Opaque Couché is verkozen door 1000 rokers als de meest afschrikwekkende kleur voor op de verpakking van sigaretten.


Kleur & Interieur 2016 – Flexa Kleur van het Jaar 2016: Okergoud – geel & Goud Kleuren Passen in Landelijk Wonen, Rustieke Woonstijl en Luxe Huis Inrichting – LEES MEER… (Foto Flexa Verf op DroomHome.nl)

Flexa Kleur 2016 Okergoud

Okergoud is volgens Flexa de kleur van het jaar 2016!

Een goudachtig okergeel; een kleur die fel genoeg is om de aandacht te trekken en goed te combineren is met andere tinten. Goud en goudtinten zijn alomtegenwoordig op designbeurzen, in grafisch ontwerp, in de architectuur en het interieur. Het is een natuurlijke ontwikkeling vanuit het koperoranje dat in 2015 kleur van het jaar was. LEES MEER...

Interieur & Kleur 2016: Kleurtrend 2016: Heritage Future – Flexa Interieur Kleur in Vintage en Antiek met Moderne Woonaccessoires & Meubels in Roodtinten Kleurpalet. – LEES MEER… (Foto Flexa Akzonobel op DroomHome.nl)Kleurtrend 2016: Heritage & Future
Bij kleurtrend Heritage & Future, denk aan vintage en antiek in het interieur in combinatie met moderne woonaccessoires en meubels in een roodtinten kleurenpalet. LEES MEER...

Interieur & Kleur | Kleurtrend 2016: Words & Pictures! – Inspiratie: Combineer Flexa Inktblauw & Grafiet Grijs Kleurpalet met Cijfers, Letters & Foto’s met Woonaccessoires & Meubels LEES MEER… (Foto Flexa Akzonobel op DroomHome.nl)Kleurtrend 2016: Words & Pictures
Bij kleurtrend Words & Pictures ga je voor cijfers, letters en foto's/beelden in het interieur in combinatie met moderne woonaccessoires en meubels in een inktblauw en grafiet grijs kleurenpalet. LEES MEER...

Interieur & Kleur 2016: Kleurtrend 2016: Dark & Light – Flexa Interieur Kleur Blauw en Groen in Donker en Licht Gecombineerd met Vintage & Moderne Woonaccessoires & Meubels. – LEES MEER… (Foto Flexa Akzonobel op DroomHome.nl)Kleurtrend 2016: Dark & Light
Bij kleurtrend Dark & Light zoek je de balans tussen donker en licht in het interieur in combinatie met moderne en vintage woonaccessoires en meubels in een donker blauw, groen en bruin kleurenpalet LEES MEER...

Interieur & Kleur | Kleurtrend 2016: The Grid & Letting Go – Inspiratie: Combineer Flexa Interieur Kleur Oranje, Roze en Blauw met Zwart Wit in Moderne Woonaccessoires & Meubels. LEES MEER… (Foto Flexa Akzonobel op DroomHome.nl)Kleurtrend 2016:The Grid & Letting Go
Bij kleurtrend the Grid & Letting Go zie je een gecontroleerde chaos in het interieur in combinatie met moderne woonaccessoires en meubels in een zalmroze, okergeel en zacht blauw kleurenpalet in toom gehouden door zwart en wit. LEES MEER...


Histor KleurTrend 2016 Paradise Found

PPG, Eigenaar van Histor Verf & Sigma Coatings, Interieur Kleur 2016: Paradise Found! – Aloë Groene Kleurtrend 2016 – MEER Kleur & interieur… (Foto PPG, The Voice of Color op DroomHome.nl)

PPG, de Voice of Color & eigenaar van Histor verf & Sigma Coatings presenteert 'Paradise Found' als de Kleur van het Jaar 2016.

Paradise Found is een echte, aloë groen kleur. Deze warme kleur is geïnspireerd op de consument die zoekt naar veiligheid, bescherming, privacy en veerkracht in een onzekere wereld. De kleur experts van PPG kijken naar de toekomst en zijn er van overtuigd dat consumenten de kleur 'Paradise Found' in hun interieur en huisinrichting zullen laten terugkomen. LEES MEER...


Weg Kleuren Stress!

Kleur & Interieur: Histor Verf 30 Dagen Kleurbedenktijd! – LEES MEER… (Foto Histor  op DroomHome.nl)Verffabrikant Histor introduceert Kleurbedenktijd: consumenten kunnen nu een Histor kleur 30 dagen op proef nemen.

Uit onderzoek onder consumenten blijkt dat mensen vaak last hebben van kleuronzekerheid. Met kleurbedenktijd kunnen mensen de verfkleur thuis uitproberen. Als zij dan toch niet blij zijn met het resultaat, mogen zij –gratis- een nieuwe verfkleur uitkiezen. LEES MEER...

Tien handige verfklussen Histor video's - eerste hulp bij schilderen KIJK HIER


Histor Interieur Kleuren Trendforecast

Interieur Kleuren Trends 2014-2015 – Histor Kleuren Trendforecast 2014-2015 Presentatie op 1 Kastje 101 Karakters met Histor in Werkplaats Piet Hein Eek! – Meer Kleur & Interieur … (Foto Histor Presentatie Fabienne Bruynincx in Piet Hein Eek Evenementenzaal door DroomHome.nl)Histor presenteerde haar interieur kleuren trendforecast in de werkplaats van Piet Hein Eek.

Kleuren trends worden door Histor voor 2 jaar bepaald. Jaarlijks komen kleur en materiaalexperts bijeen uit de hele wereld om trends op gebied van de automobiel sector, productdesign, architectuur, interieur en producten te analyseren en te vertalen naar inspirerende kleurpaletten. Hier komen 5 trends naar boven drijven met als belangrijkste kleuren: blauw tinten & geel kleuren! LEES MEER...


Interieur Kleuren Moodboards

Winter Woontrend 2014: Winter Wit! Winter Kleur & Interieur Moodboard in Verschillende Wit Kleuren & Wit Tinten van Bekende Merken Meubelen & Woonaccessoires – LEES MEER … (Foto Home Comfort Press op DroomHome.nl)Wat past bij jou en jouw gezin? Wat voor sfeer stralen jullie uit? Vertaal dit gevoel in een moodboard, waar de interieur kleuren samenvallen met bijpassende meubels en woonaccessoires.

Knip uit woonbladen en folders de plaatjes waar je oog gelijk op viel. Print foto's van internet en combineer ze op een prikbord als moodboard zodat je de samenstelling naar wens kunt wijzigen. Geniet van de verschillende moodboards die elk een eigen woonsfeer uitademen. Inspiratie genoeg!


Teal - Flexa Trend Kleur

Interieur Kleur van het Jaar 2014: Teal! Flexa Trend Kleur 2014, Kleur Teal: Mix van Groen & Blauw – Flexa Verf Teal in Huis – LEES MEER… (Foto Flexa ColourFutures op DroomHome.nl)Flexa presenteert Teal als dé kleur een mix van diep groen en blauw!

Het is de ultieme trendkleur waar de harmonieuze  en kalme eigenschappen van blauw en groen samenkomen. Teal is een gedempte interieur kleur die zeer gewaardeerd wordt bij ontwerpers en architecten. Als het blauwgroen van tropische oceanen kan de kleur Teal perfect gecombineerd worden met naturel kleuren en houten meubels en vloeren zonder te overheersen. LEES MEER...


Kleur is de Woontrend van 2014! DroomHome Artikel op My First Home RTL4 Website LEES MEER... (Foto Linteloo Bank op Salone del Mobile Milan door DroomHome.nl)

Kleur is de Woontrend!

Kleur maakt een mens gelukkig!

Overal kom je kleuren tegen. In geweldige songteksten, The Color Run en zelfs gekleurde groenten zijn gezonder voor de mens. Het hing al een poosje in de woonbeurzen-lucht, maar het interieur is kleurrijker dan ooit. De grijs tinten maken plaats voor vrolijke kleuren in meubels en woonaccessoires. (Bron: DroomHome, My First Home RTL4) 


Trend Interieur Kleuren Combinaties  

In 2017 komen de kleuren wit, lichte tinten grijs, bruin met 1 heftige kleur accent in combinatie met verschillende stoffen en natuurlijke materialen bij inrichting huis tot leven. Maar ook sterk contrasterende kleuren kunnen stralen in het interieur & de kleding mode van een positief persoon!

Mode & Interieur Trends LEES MEER... (Foto Perscentrum Wonen met Kleurrijke Woontrend Color Splash op DroomHome.nl)Landelijk wonen als interieurstijl met haar warmte, hout en natuurlijke uitstraling vinden we terug in de authentieke nomaden en indianen kleuren als diep rode, bruine en groene tinten. Echt houten meubelen en gerecycleerde materialen maken een landelijke inrichting en (h)eerlijke sfeer.

Lekker sterke contrasterende kleuren als paars, oranje, groen en blauw met goud of wit geven een wauw effect aan een ruimte in huis. Bankstellen stofferen in meer kleuren is helemaal hot!

Tip: Verf 1 wand eigenzinnig en pas de aparte woonaccessoires erop aan en je kunt op interieurgebied de kleurentrend van 2017 aan! 

Ton sur ton in 2017 brengt rust en harmonie in de slaapkamer, badkamer en keuken. Dit kleurgebruik brengt meerdere tinten van dezelfde kleur en opvolgende kleuren uit de kleurenwaaier in het interieur en op de muren. De laatste trend is om klassieke ontwerpen in een ander kleurig jasje te stoppen, met gebruik van beige, grijs & rood.

TIP - Een interieur ontwerper plaatst 1 rood item in een ruimte, een stoel of een kandelaar, wat enorm de aandacht trekt en het focuspunt van de kamer wordt. Gebruik rood met mate, het is overheersend en moeilijk leefbaar.


Hay Design Shop - Design Brand Hay Woonaccessoires, Beddengoed & Hay Meubels – Hay Theedoeken, Hay Kussens, Dekbedovertrekken, Box Box Dozen in Elkaar Overlopende Dip & Dye Kleuren, Hay Colour Block Design by Scholten & Baijings LEES MEER... (Foto Hay Design Accessories  op DroomHome.nl)

Hay fluo en dip & Dye Kleuren

Het jonge design merk HAY is razend populair in Nederland! 

Van prachtige HAY meubelen als stoelen, bijzettafels en kasten tot HAY woonaccessoires in poederachtige pastel kleuren, fluorescerende tinten en grafische prints. Colour Block Hay dekbedovertrekken, design by Scholten & Baijings. LEES MEER...

Scholten & Baijings Design - Colour Installation, Stefan Scholten & Carole Baijings Expositie in The Art Institute of Chicago - Scholten & Baijings Tentoonstelling met Servies in Pastel, Neon en Edelsteen Kleuren - LEES MEER ... (Foto Perscentrum Wonen op DroomHome.nl)

Scholten & Baijings Design

Stefan Scholten en Carole Baijings met zachte pastellen, knallend neon en diepe edelsteentinten maken ze meesterlijke kleurencombinaties. 

Van het London Design Festival, het Victoria & Albert Museum tot The Art Institute of Chicago: Colour Installation! LEES MEER...

Kleur & Interieur Weetje - Kleur is het eerste wat we zien in een interieur. Daarna pas de vorm en structuur van de woonaccessoires & meubelen.

Kleurenwaaier Woonideeen  

Wil je meer dan 1 kleur in de kamer, ga dan niet voor contrasterende kleuren, maar kies dezelfde kleur in een lichtere of donkere tint. Pastel & felle kleuren zijn de trend.

Kleur & Interieur - Industrieel Interieur in Groen, Blauw & Metaal Tinten - Meer Interieur .. (Foto vtwonen door DroomHome.nl)Een interieur ontwerpers foefje is dat zij uitgaan van 1 kleur, de lichtste op het plafond, de muren 1 tint donkerder en meest donker wordt het houtwerk. Gebruik geen opvallende muurverf kleuren in veel gebruikte ruimtes. Ga voor de rustige ral kleuren als kleur wit, crème, ivoor, blauw/grijs en grijs/groen.

De hal en de trap worden vaak vergeten bij interessant kleuren combineren, terwijl zij het visitekaartje en de eerste indruk van het huis zijn. Zij verbinden de verschillende kamers en geven de algemene sfeer van het hele huis weer. Als er alleen door gelopen wordt en er weinig tijd in verbleven wordt, kunnen de kleuren wat opvallender zijn.

Hallen en trappen kunnen door het vele verkeer er uitgeleefd uit zien en beter voorzien worden van een slijtvaste vloer.


Kleur in Huis met Vloeren & tapijt

Kleur & Interieur met Vloeren & Tapijt Inspiratie LEES MEER Vloeren ... (Foto Vintage Parket Bruynzeel Collectie op DroomHome.nl)Om kleur in huis te brengen is de vloer bij uitstek geschikt. Een kleed creeert leuke plekken.

Pas de kleur aan de functie van de ruimte in huis. Waar dient de kamer voor en hoeveel verkeer krijg je over de vloer. Geel brengt de zon binnen, groen werkt rustgevend en koele blauw tinten geven de kamer een fris en weidser gevoel. Bij een tapijt met dessin, houd dan de kleuren van de meubels rustig. Laat de dessin kleuren terug komen in de woondecoratie & kussens. Tres chique! Lijst je kamer in door de tapijtrand af te werken met een border in een donkere tint. Kleur & tapijt trucje: Door strepen in de breedte lijkt de kamer breder en lengtestrepen maken de ruimte gevoelsmatig langer. De kamer lijkt groter met een lichte kleur vloer en kleiner en knusser met een donkere vloer kleur. Meer ..


Kleur & Interieur Woontrends 2014 - LEES MEER... (Foto Perscentrum Wonen, Tartan Twist op DroomHome.nl)

Kleur & Interieur woontrends

Tartan Twist
Ruiten stoffen voor woonaccessoires & aparte kleurcombinaties.
Brick House
Beton, natuursteen, klei in kleur & materialen.
Modern Nomad
Kleurrijke handgeknoopte kelims als stof of vloerkleed. Warme kleuren & meubelen. 


Sfeer & Kleur Inrichting

Een experiment met donkere kleuren kun je het beste doen in ruimtes die vooral in de avond gebruikt worden.

De eetkamer wordt niet alleen als eetruimte gebruikt. Met een open gebroken muur creeer je een open keuken. Je kunt er eetkamer annex bibliotheek van maken en vervang de eetkamer stoelen door lekkere lounge stoelen fauteuils. Donkerder warme kleuren passen hier heel goed, zoals donker rood, donker oranje en het houtwerk in kleur bruin. De eetkamer verlichting kan dan bestaan uit een centrale kroonluchter, muurlampen en tafellampen.  

TIP -  Kijk naar het kleurenschema van je favoriete restaurant, deze zijn meestal door de professioneel ingericht om een maximaal effect te creëren.

 Smaak & Kleur Ideeen

De trend interieur kleuren zijn o.a. oranje & geel en juist deze warme kleuren stimuleren de eetlust voor het perfecte diner!

"InterieurRustiger tinten zoals gouden of crème achtige geeltinten, oude rood, terracotta en sinaasappel kleuren, stimuleren de trek maar ook langer natafelen. Door gebruik van blauw in de ruimte zal de eetlust afnemen. Uitbundige variaties op deze kleuren, geel en oranje, hebben de neiging om mensen sneller te laten eten. Deze kleuren zie je vaak bij fastfood restaurants. LEES MEER...

Als een eetkamer voor nog meer doeleinden wordt gebruikt kun je deze ruimte het beste schilderen of behangen in neutrale kleuren met een rustig behang dessin. MEER..

Woonshop Inspiratie

Moderne Wanddecoratie Fotolijsten, Fotobehang, Magneet Producten, Raamstickers & Spiegels LEES MEER...

Muurstickers en andere Interieurstickers, Trendy Muurdecoratie van Retro Ladies tot Bomen, Takken, Wereldkaart, Bloemen, Vlinders, Bamboe Interieurstickers LEES MEER..

Woonaccessoires van Vazen & Schalen, Haarden, Meubelen, Badkamer, Vloerkleden, Kapstokken, Super Prullenbakken & Design Woon Accessoires LEES MEER...

Moderne Hanglampen, Wandlampen, Grootse Kroonluchters, Luxe Tafellampen & Kandelaars LEES MEER...

Prachtige Keuken Accessoires, Pannen, Espresso Apparaten, Schalen, Blenders, Karaffen, Schorten, Snijplaken & Sushi Set LEES MEER..

Fatboy ZitZakken, Marimekko Design, Fatboy Avenue Zitelementen, Hangmatten, Doggy Lounge, Catbag & Fatboy Tassen LEES MEER..

Wand
Decoratie

Meubels

Woon
Accessoires

Verlichting

Koken & Tafelen

Fatboy

Google+