Verzekeringen

WOONVERZEKERINGEN

Woonhuisverzekering, Opstalverzekering & Inboedelverzekering Informatie en Berekenen Herbouwwaarde van het Huis LEES MEER...

Opstalverzekering

Met een opstalverzekering, eerst woonhuisverzekering is uw woning en niet de meubels/inboedel verzekerd tegen schade als brand, storm en inbraak.

De dekking geldt ook voor onroerende goederen die bij uw huis horen, zoals schuren, schuttingen, leidingen, CV en sanitair. Een opstalverzekering is verplicht voor iedereen die een hypotheek heeft! De opstalverzekering garandeert namelijk dat het onderpand voor uw hypotheek, de woning, kan worden herbouwd. De opstalpremie is gebaseerd op de herbouwwaarde.

Inboedelverzekering

Een inboedelverzekering verzekeren uw inboedel & interieur tegen veelvoorkomende schade.

Verzekering voor diefstal, brand, inbraak, lekkage of blikseminslag vaak tot een bepaald bedrag. De kosten verzekering, premies en verzekeringsvoorwaarden van de inboedel verzekering zijn in de grote steden meestal minder gunstig. Deze verzekeringen lopen meer risico.

Kostbaarhedenverzekering

Een verzameling & kostbaarheden verzekering dekt, anders dan een inboedelverzekering, ook diefstal en schade buitenshuis.

Verzekeraars verzekeren kunst en antiek met een kostbaarhedenverzekering tot een bepaald bedrag per item, welke ook buitenshuis geldt.

Deze verzekeringen zijn ideaal voor dragen van dure sieraden en tentoonstellen van kunst & design.  

Levensverzekeringen

VERZEKERING BIJ OVERLIJDEN, overlijdensrisicoverzekering keert alleen uit als de verzekerde overlijdt.

Een tijdelijke overlijdensrisicoverzekering wordt apart bij een hypotheek afgesloten en keert uit bij overlijden van verzekerde voor een bepaalde datum. Het uit te keren bedrag kan een vast bedrag zijn, maar een dalende overlijdensrisicoverzekering, waar het verzekerde bedrag afneemt tijdens de looptijd, is ook mogelijk. Het verzekerde bedrag loopt dan in de pas met de restschuld van de annuïteitenhypotheek of lineaire hypotheek waarop afgelost wordt.

Een VERZEKERING BIJ LEVEN keert een bedrag uit bij het in leven zijn van de verzekerde op een bepaalde datum. Verzekeringen voor het financieren van een sabbatical year of studie.

Een GEMENGDE VERZEKERING, de kapitaalverzekering keert uit bij overlijden vóór een bepaalde datum of bij in leven zijn óp die datum. Deze kapitaal verzekering wordt vaak afgesloten voor de aflossing van de hypotheek. De premie verzekering bestaat uit een overlijdensrisico gedeelte en een spaargedeelte (spaarhypotheek) dat eventueel belegd kan worden (beleggingshypotheek).

Google+