Raambekleding Gordijnen & Raamdecoratie

RAAMDECORATIE & GORDIJNEN

Raamdecoratie & Gordijnen Tips: Roman Shades, Washi Raambekleding en Lampen – MEER Raambekleding… (Foto Pixabay.com  op DroomHome.nl)

Roman Shades

Roman Shades zijn vouwgordijnen met baleinen voor een strakke look.

Deze vouwgordijnen hebben voor een romantische uitstraling een extra strook aan de onderkant. Roman shades raamdecoratie heeft extra koordbiezen en knoopssluitingen voor o.a. hoge ramen en erkers.

Washi Raambekleding

Washi paneelgordijnen is exclusieve raambekleding in oosterse stijl.

Van dit Japans papier van de moerbeiboom worden Washi rolgordijnen en Washi paneelgordijnen gemaakt van de binnenkant van zachte binnenbast van bomen en planten. Het filtert het licht en weert het zicht! Deze Washi gordijnen & raamdecoratie is zeer sterk, zelfs in vochtige ruimtes, dus prima geschikt voor badkamers. Washi papier verkleurt ook nauwelijks door zonlicht.

Washi Lamp

Washi Lampen Ontwerp Brian Rasmussen voor Morosini  op DroomHome.nl (Foto Perscentrum Wonen)Washi is een nieuwe collectie lampen!

De Washi lampen zijn in chroom metaal, met lampen kappen die worden gevormd door ‘interwoven’ lint van elastisch materiaal. Ze lijken qua vorm een beetje op de rijstpapieren lampen die iedereen wel eens heeft gehad, maar deze blijven gelukkig wél langer dan een maand heel. Washi is ontworpen door Brian Rasmussen voor het merk Morosini. De lamp is er zowel als plafondlamp & tafellamp,  in de kleuren wit, blauw, mokka, grijs en rood. (Informatie www.designcollections.nl bron www.PerscentrumWonen.nl)

Google+