Nieuwe IKEA Keuken Designproducten

Nieuwe IKEA Keuken Designproducten

Nieuwe Ikea Keuken Design Producten:  Ikea Korktorp Keukenontwerp, HÖGKLASSIG kookplaat, TJÄNLIG afzuigkap, GRILJERA fornuis, HÄLLVIKEN gootsteen, PERSONLIG werkbladen en MÄRSTA keukenkasten Grepen – MEER Keukens… (Foto IKEA Keuken Korktorp  op DroomHome.nl)

IKEA Keuken Korktrop

Is jouw keuken al klaar voor de toekomst? IKEA inspireert met nieuwe producten om je keuken helemaal van deze tijd te maken. Wat dacht je van een design werkblad in diverse uitvoeringen of een superhygiënische gootsteen?

Vergroot het kookplezier met een intelligente inbouwkookplaat, een stijlvolle afzuigkap of een stoer, vrijstaand gasfornuis met oven. Of geef je keuken een frisse uitstraling door nieuwe, moderne fronten op de keukenkasten te plaatsen. Vanaf augustus verkrijgbaar bij IKEA.

Intelligente kookplaat
Stel je eens voor dat je de warmte van je kookplaat kan bedienen door je potten en pannen te verplaatsen. Of dat je de pitten op je kookplaat kan combineren tot één grote pit.

Het lijkt wel een beetje op de keuken van de toekomst, maar het kan écht met de intelligente HÖGKLASSIG kookplaat van IKEA. Een flexibele zone tussen de pitten maakt dit mogelijk. Zo wordt koken leuker en makkelijker!

Stijlvol lucht afzuigen
Dat een afzuigkap heel stijlvol kan zijn, bewijst IKEA met de TJÄNLIG afzuigkap. Deze afzuiginstallatie combineert functionaliteit met een verfrissend design door de beige kleur. De afzuiger heeft drie standen en is geschikt om aan de muur te monteren. 

Voor de professionele thuiskok
Als er één fornuis de show steelt dan is het wel het stoere, vrijstaande GRILJERA fornuis. Een professioneel 5-pits gasfornuis gecombineerd met een multifunctionele elektrische oven. Verkrijgbaar in modern roestvrijstalen uitvoering of beige design. Hier weet de professionele thuiskok wel raad mee.

Gootsteen om te zoenen
Het klinkt misschien vreemd, maar de nieuwe HÄLLVIKEN gootsteen is echt om te zoenen. De moderne witte, vierkanten gootsteen is namelijk gemaakt van kwartscomposiet, een zeer hygiënisch materiaal dat net zo sterk is als graniet. Niet voor niets geeft IKEA 25 jaar garantie op dit product.

Werkbladen in alle kleuren Het design van je werkblad is zeer bepalend voor de uitstraling van je keuken. IKEA combineert functie en kleur in de laminaten werkbladen van de nieuwe PERSONLIG serie. Kies je voor het witte of zwarte marmereffect? Of ga je voor een werkblad met beton uitstraling?

Frisse uitstraling
Geef je keuken een frisse uitstraling door de fronten van de keukenkasten te vervangen door de moderne MÄRSTA serie. De handgrepen zijn geïntegreerd en je bepaalt zelf welke achtergrondkleur de handgrepen hebben. Zo ziet je keuken er weer uit als nieuw.

Google+