PAN Amsterdam - Kunst, Antiek & Design Beurs

PAN Amsterdam 2021

PAN Amsterdam – Kunst, Antiek & Design Beurs in Rai Amsterdam – MEER Beurzen… (Foto PAN Amsterdam  op DroomHome.nl)
Van 14-21 november 2021 vindt de PAN Amsterdam plaats in Rai Amsterdam.

PAN Amsterdam is de eigentijdse beurs voor kunst, antiek & design.Jaarlijks laten ruim 45.000 kunstliefhebbers zich inspireren door de vele duizenden kunstvoorwerpen. Klassieke oudheid, oude meesters, fotografie, hedendaagse kunst, antiek, designmeubelen, maar ook moderne kunst van hoge kwaliteit kunt u aantreffen op de PAN. Het is de perfecte plek om kunst te vergelijken, informatie te vergaren en verrassende vondsten te doen.

Bekijk het aanbod van 125 galeristen, antiquairs en kunsthandelaren in één bezoek aan de Pan. Elk object wordt vooraf door onafhankelijke keuringexperts beoordeeld op kwaliteit, echtheid en conditie. Dat geeft u als bezoeker de zekerheid dat u met vertrouwen kunt kopen.

PAN Amsterdam: 14-21 november 2021 in Amsterdam RAI. De PAN is eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer of met de auto. PAN bevindt zich zo'n 1500 meter van het Museumplein met het Rijksmuseum, Van Gogh Museum. Concertgebouw en Stedelijk Museum.


Online Gratis Woonbrochures Aanvragen! – Gratis Keukenbrochures, Mooie Brochures van Badkamers, Interieur Magazines, Wonen & Slapen Boeken, Haarden & Gratis Vloeren Stalen Aanvragen LEES MEER…
Google+