Nieuwe Ikea Pasen Trend Collectie

Nieuwe Ikea Pasen Trend Collectie

Pasen Trends: Ikea Pasen Collectie Kackling Limited Edition - Ikea Kussens, Deurmat - MEER Ikea Inspiratie... (Foto Ikea  op DroomHome.nl)

Het is nog even wachten tot de pasgeboren lammetjes door de wei dartelen, maar IKEA laat je alvast proeven van de lente. Maak kennis met de nieuwe producten van de limited Pasen- en voorjaarscollectie KACKLING.

Breng je huis helemaal in de paassfeer met leuke kussens en vrolijke decoraties. Met het servies, glaswerk en diverse tafellakens maak je van het paasontbijt een kleurrijk en gezellig feest. Deze paasbeste producten zijn vanaf maart 2016 verkrijgbaar bij IKEA, met uitzondering van IKEA Zwolle.

Pasen in de Keuken
Eerste Paasdag begint natuurlijk in de keuken met de voorbereidingen voor het gezellige paasontbijt. Als je de eieren kookt of het paasbrood snijdt, komt het KACKLING schort en de theedoek met paaseieren zeker van pas. En met de gele gestippelde pannenlappen haal je de warme broodjes uit de oven.

Pasen Trends: Ikea Pasen Collectie Kackling Limited Edition - Paasontbijt & Paasbrunch Ideeën: Ikea Paasservies Eierdopjes, Paashangers en Tafelkleed. (Foto Ikea  op DroomHome.nl)

Aangeklede Tafel
Klaar met de voorbereidingen? Dan mag je de tafel dekken. Het KACKLING tafelkleed is zowel in kleur als in grijstinten verkrijgbaar. Dat levert een mooi contrast op met de vrolijke gekleurde tafelloper. De tafellakens en de tafellopers zijn gemaakt van 100 procent katoen van duurzamere bronnen.*

Om van te Smullen
De gestippelde lichtroze, lichtgele en lichtblauwe borden, schaaltjes en mokken uit de KACKLING collectie maken het paasfeest compleet. Het paasontbijt kan natuurlijk pas echt beginnen wanneer de paaseieren in de bijpassende eierdopjes op tafel staan.

Paashazen, Bloemen en Glazen
Het paasbrood is de ster van je paasontbijt. Die mag dus onder de glazen stolp op de feestelijke KACKLING serveerschaal. De versgeperste sinaasappelsap schenk je in de glazen die zijn versierd met bloemen en paashazen.

Lente in Huis
Wil je lente helemaal in stijl vieren? Combineer dan de vrolijk gedekte paastafel met de gestippelde stoelkussens uit de limited KACKLING collectie. Of haal het voorjaar in huis door je kussens te voorzien van de gekleurde kussenslopen. Kies je voor paaseieren, paashazen of lentebloemen?

Pasen Trends: Ikea Pasen Collectie Kackling Limited Edition - Ikea Eierdopjes, Paashangers, Tafelkleed en Etagere. (Foto Ikea  op DroomHome.nl)

Speelse Paasdecoraties
Met de kleinste decoraties kan je veel sfeer in je interieur brengen. Leg bijvoorbeeld decoratieve eieren in een schaal of op tafel. De stippels en paashazen op de eieren geven een speels effect. Of hang de KACKLING paasei- en paashaasdecoraties op. Vrolijk Pasen!

* Onder 100 procent katoen van duurzamere bronnen verstaat IKEA katoen van planten die geteeld zijn volgens de richtlijnen van Better Cotton, door katoenboeren die werken volgens Better Cotton en duurzamer geproduceerd katoen uit de Verenigde Staten volgens bijvoorbeeld het e3 Cotton Program. Duurzamere bronnen voor hout definiëren we als FSC™-gecertificeerd of gerecycled hout.

Google+