Paastrend: Paastafel Inspiratie voor het Hele Jaar!

Paastafel Inspiratie voor het Hele Jaar

Pasen Trend in Nieuwe Kleuren - Paastafel Servies Inspiratie voor het Hele Jaar - MEER Pasen... (Foto Bitossi  op DroomHome.nl)

Van de herfst rollen we dit jaar gelijk de lente in. De eerste bloesem bloeit al en narcissen komen voorzichtig boven de grond en zijn misschien al uitgebloeid als Pasen, het feest van de lente, begint.

Des te meer reden om er binnen een voorjaarsfeest van te maken met een mooi paasontbijt of -brunch. Met een goed versierde Paastak, lentebloemen, trendy tafellakens en natuurlijk goed gezelschap van vrienden, familie of gezin.

De Appel en het Ei
Met goud, transparant en wit uit de Pois, Tea-Time en Spot collecties creëer je instant een feestelijke paasstemming op tafel. Mix en match het met diverse geeltinten uit de Romantic en Sorbetto collectie van Bitossi Home en je hebt een Paastafel om nooit te vergeten. Geef deze ‘traditionele’ tafel iets extra’s met een eyecatcher in de vorm van opvallende gele kaarsen uit de Frutta collectie.

Door de veelzijdigheid van het servies en de kunst van het weglaten, kan je de rest van het jaar ook gebruik maken van dit servies en glazen. Voeg er fris blauwe en grijze borden aan toe voor een zomerse look op de (tuin)tafel.

Pasen Trend in Nieuwe Kleuren in Wit, Geel, Goud en Oranje Paastafel Servies. (Foto Bitossi  op DroomHome.nl)

Pastel-Pasen
Zet de volgende stap en durf geel en wit los te laten als traditionele Paaskleuren; mix en match dit jaar met oranje, wit en koper. Vind je alleen goud en geel net iets té voor Pasen, kan je ook voor pastel kleuren kiezen. Dit is wat ingetogener, maar ook gedurfd en hip. Mixen en matchen doe je voor deze trendy tafel met de gevarieerde collecties Romantic, Elisa, Classic en Lucca van Bitossi Home. Het voordeel van pastelkleuren is dat ze de rest van het jaar ook prima te gebruiken zijn. Voeg daar wat woonaccesoires aan toe met de zacht gekleurde Bugiedicera kaarsen erbij en maak van Pasen de frisse start voor jouw huis, richting de zomer.

Maak Pasen helemaal af door eieren te beschilderen en zoeken. Schilder ze samen met jouw kinderen in trendy pasteltinten, om ze later te zoeken en daarna lekker samen op de eten. Maak het extra spannend door er een Gouden Ei aan toe te voegen, de vinder krijgt iets leuks of lekkers, geserveerd op een Bitossi Home dessertbord. Bron: Bitossihome.nl

Google+