Plantui; de Indoor Moestuin!

Plantui; de Indoor Moestuin

Kruiden en Groenten Kweken in Huis – Plantui Indoor Moestuin – MEER Eigen Kruiden Kweken… (Foto Plantui  op DroomHome.nl)
Het thuis tuinieren is enorm in opkomst, steeds meer mensen kweken zelf hun groenten en kruiden. Dit kan buiten in de tuin, maar ook binnen met een zogenaamde indoor garden.

Plantui is zo’n indoor garden en ook nog eens een hele slimme: een smart garden! Hiermee haal je je eigen hydrocultuur binnentuintje in huis voor het kweken van kruiden, exotische slasoorten en eetbare bloemen met intense smaak. Snel, eenvoudig en duurzaam - het hele jaar door.

Plantui is een moderne kweekpot met ledverlichting, waar je zes zaadcapsules voor kruiden, sla en eetbare bloemen in kunt plaatsen. Onderin de smart garden doe je water en voedingsstoffen. Er zijn inmiddels meer dan 35 verschillende soorten kruiden, sla en eetbare bloemen.

Slim en eenvoudig
De slimme hypermoderne technologie regelt zelf de juiste belichting en de juiste hoeveelheid water en voedingsstoffen om de plantjes optimaal te laten groeien. En moet er water toegevoegd worden? Dan gaan de lampen blauw knipperen. Het enige wat je zelf hoeft te doen, is bijvullen en genieten van het wonder der natuur en de heerlijke intense smaak van je eigen gekweekte kruiden, sla of bloemen.

Kruiden en Groenten Kweken in Huis – Plantui Indoor Moestuin voor Thuis Tuinieren.  (Foto Plantui  op DroomHome.nl)

Minder moeite, meer smaak - 100% natuurlijk
Tuin of niet? Plantui Smart Garden geeft je de mogelijkheid om heel biologisch je eigen voedsel te verbouwen; gewoon in de keuken. De lichtspectra van de duurzame ledverlichting (verbruik minder dan 60 kWh per jaar) zijn vergelijkbaar met het zonlicht in de zomer; perfect dus voor het verbouwen van kruiden en groenten. Het licht, de gecertificeerde kwaliteit van de in Nederland geproduceerde zaden en de pure voedingsstoffen zorgen ervoor dat de kruiden sneller groeien, maar wel op een 100% natuurlijk manier. Het hele jaar door geniet je van de pure smaak van de zomer.

Musthave voor de échte kookliefhebber - Functioneel design
Plantui Smart Garden is een nieuwe keukenbeleving, boeiend om naar te kijken en lekker om van te eten. Maar ook het Finse design mag er zijn. Met de ronde vormen en trendy kleuren is het een echte aanwinst voor jouw keuken. En zoals we van Scandinavisch design gewend zijn, is het ook functioneel. Het apparaat pompt heel zacht 1 tot 8 keer per dag water naar de wortels, afhankelijk van de groeifase. De rest van de tijd is hij muisstil. De Smart Garden heeft een aangenaam licht en een instelbaar dagritme, met een slaapmodus van 8 uur waarmee de lampen en pompen worden uitgeschakeld.
Meer informatie: Plantui.nl

Google+