Pretty Pastel - Corkcicle Thermosbekers

Pretty Pastel - Corkcicle Thermosbekers

Design Thermosbekers van Corkcicle in Pastel kleuren (Foto Corkcicle Thermos Bottles Canteen & Tumbler op DroomHome.nl)

Met de nieuwe thermosbekers van Corkcicle blijft je koffie tot maar liefst 12 uur warm of je water zelfs 25 uur gekoeld.


Een stijlvol vormgegeven thermosfles met antislipbodem en een gemakkelijke grip voor stevige houvast. Door de brede hals van de fles kun je makkelijk ijsklontjes aan een koud drankje toevoegen. Canteen is verkrijgbaar meerdere kleuren en maten. Verkoopprijs vanaf € 22,95.

De hippe Tumbler houdt hete koffie of thee gegarandeerd 3 uur lang warm. Koelen kan het mooie ontwerp ook: meer dan 9 uur , zelfs in de zon. Tumbler is verkrijgbaar twee maten en meerdere kleurtjes. Verkoopprijs vanaf € 26,95.

Design Thermosbekers van Corkcicle in Pastel Kleuren Oarnje en Paars (Foto Corkcicle Thermos Bottles Canteen & Tumbler op DroomHome.nl)

De Corkcicle producten hebben een dubbele wand van oersterk roestvrij staal en daarnaast een extra derde isolatielaag. Bovendien zijn ze vrij van lood en BPA. Canteen en Tumbler zijn geschikt voor koffie, thee, chocolademelk en soep, en voor koude drankjes zoals water, icetea, sportdrankjes, witte wijn en cocktails. Canteen en Tumbler zijn beide onderscheiden met de prestigieuze Red Dot Design Award 2016.

Meer Corkcicle thermosbekers inspiratie en shoppen.

Google+