PURE Behang Collectie Graham & Brown

PURE Behang Collectie Graham & Brown

Nieuwe Behang Collectie PURE van Graham & Brown - Marmer Behang - MEER Behang... (Foto Graham & Brown  op DroomHome.nl)

Pure, de nieuwste collectie van Graham & Brown is een echte afspiegeling van waar het merk voor staat. Het organische ontwerp is met de hand ontworpen waarbij gebruik werd gemaakt van de blokprint methode.

Het toont onze 70 jaar ervaring om innovaties in de markt te brengen. De nieuwe vezelachtige basis en moderne metallic inkt gecombineerd met kalkachtige matte kleuren in een fris nieuw kleurpalet zijn kenmerkend voor deze nieuwe collectie.

Het behang heeft een zware kwaliteit en een natuurlijke textuur dat zorgt voor een naturel look. Speciaal bij de effen behangen ontstaat een uniek effect dat je nooit kunt realiseren met verf.

PURE brengt een hommage aan de vakbekwaamheid van het behangdrukken en vertegenwoordigt tegelijk ook de innovatiedrang in een door trends gedreven benadering van de markt.

De collectie is enorm uitgebreid. Voor nu selecteerden wij verfijnde grijstinten en aquakleuren die voor een fris interieur zorgen. De dessins zijn ook geïnspireerd op de natuur.

Nieuwe Behang Collectie PURE van Graham & Brown - Linden Behang. (Foto Graham & Brown Wallpaper  op DroomHome.nl)

Marmer
Marmer is iconisch en dat blijft als het wordt verwerkt als een dessin voor behang. Een decadent maar tegelijk eenvoudig kleurpalet sluit helemaal aan op de huidige interieurtrend. Er zijn 6 kleurcombinaties voor deze moderne klassieker.

Springtime
Springtime is een mooie delicaat ontwerp met takjes, een moderne interpretatie van de bloemetjesprint. De schoonheid zit hem in het verfijnde detail in combinatie met het kleurpalet met rijke metallic elementen. Er zijn vijf kleurcombinaties

Cypress
Cypress is een meer subtiele benadering van de naturel hout behangen die zo populair blijven, het houtnerf effect uitgevoerd in metallic goud tinten creëert echte decadentie en het behang heeft een zachte glans voor nog meer glamour. Er zijn 4 kleuren.

Linden
Linden is een betoverend op het bos geïnspireerd ontwerp in 5 kleuren. Het moderne boom landschap haalt buiten naar binnen. De houtskool en koper kleurstellingen creëren echt drama, terwijl de combinaties taupe/krijtwit en kiezel/roze en de gouden combinatie een meer naturel uitstraling hebben.

Nieuwe Behang Collectie PURE van Graham & Brown - Breeze Behang. (Foto Graham & Brown Wallpaper  op DroomHome.nl)

Tropic
Om de tropische trend te omarmen, gebruikten we Tropic, ons beroemde palm dessin. Deze nieuwe variant heeft een verfijnde uitstraling en is gemengd een mat taupe met meerdere metallic elementen van goud en zilver. De combinatie aqua en goud geeft het ultieme tropische gevoel. Er zijn 5 prachtige combinaties om uit te kiezen.

Breeze
Breeze is een perfect semi-effen behang dat een prachtige basis vormt voor ieder interieur. De subtiele horizontale belijning geeft het behang in combinatie met de glans van metallic accenten een zeer bijzondere uitstraling. Dit dessin is in 4 kleuren verkrijgbaar. Bron: Grahambrown.com

Google+