Fris Binnenklimaat met Ventilerende Radiatoren

Fris Binnenklimaat met Ventilerende Radiatoren

Jaga radiatoren die verwarmen & ventileren: Oxygen2 en Briza Fresh voor een fris binnenklimaat - meer radiatoren... (Foto Jaga  op DroomHome.nl)

In je eigen woning wil je jezelf natuurlijk happy & healthy voelen. Een fris binnenklimaat speelt daarin een belangrijke rol. Naast factoren als daglicht, interieur en uitzicht heeft ventilatie hier invloed op.

Met alleen een raampje openzetten, red je het niet. Door meer dan vijftig jaar ervaring in het leveren van binnenklimaatconcepten weet Jaga alles over ventileren. Dus ‘Feel free to breathe healthy’ met de Jaga Oxygen2 en Briza Fresh.

Gemiddeld besteden wij 12 uur van onze tijd in huis. We koken, eten, slapen, douchen en ontspannen er. Tijdens deze activiteiten produceren we veel vocht wat o.a. vieze luchtjes veroorzaakt. Ventileren is daardoor heel belangrijk. Een slechte ventilatie is namelijk een goede voedingsbodem voor bacteriën en schimmels en vergroot de kans op gezondheidsklachten zoals: benauwdheid, hoofdpijn en uitdroging. Niet echt bevorderlijk voor een comfortabel gevoel thuis.

Meer dan alleen verwarmen…
Oxygen2 en Briza Fresh van Jaga kunnen bijdragen aan een fris binnenklimaat in jouw woning. Naast het verwarmen van een ruimte, ventileren deze radiatoren ook! En Briza Fresh kan zelfs koelen. De feiten op een rij: 

Oxygen2; verwarmt en ventileert
• Kan worden ingebouwd in de Strada of Tempo radiator.
• Is extreem energiezuinig.
• Zorgt voor een optimaal binnenklimaat zonder onnodige stookkosten.
• Stil, dempt geluid van buiten.
• Geschikt voor gasketel, warmtepomp en stadsverwarming.

Briza fresh; verwarmt, koelt en ventileert
• Compacte drie-in-één combinatie voor verwarmen, koelen en ventileren.
• Kan het klimaat in een ruimte lokaal regelen.
• Ventilatie wordt aangestuurd op basis van gemeten CO2 gehalte en luchtvochtigheid.
• Actieve koeling mogelijk.
• Geschikt voor gasketel, warmtepomp, stadsverwarming en koelmachine.

Feel free to… mix and match
Tijdens het inrichten van je woning denk je niet meteen aan een nieuwe radiator, maar de Jaga radiatoren mogen gezien worden! De radiatoren zijn verkrijgbaar in diverse modellen, (trend)kleuren, grootten en materialen. Zo is de Strada radiator er in 55 kleuren en heel veel  verschillende formaten. Met een designradiator van Jaga kun je dus zorgen voor een fris binnenklimaat die bij de looks van jouw interieur past!

Over Jaga
Al ruim 50 jaar levert het Belgische bedrijf Jaga binnenklimaatconcepten over de hele wereld. Daarbij wordt niet alleen vanuit technisch oogpunt geredeneerd, ook de esthetische waarde en de duurzaamheid van producten is belangrijk. De organisatie is voortdurend op zoek naar verantwoorde en vernieuwende technieken om te verwarmen, koelen en ventileren. Bron: Jaga.nl


Online Gratis Woonbrochures Aanvragen! – Gratis Keukenbrochures, Mooie Brochures van Badkamers, Interieur Magazines, Wonen & Slapen Boeken, Haarden & Gratis Vloeren Stalen Aanvragen LEES MEER…
Google+