Slimme Radiator Make-Over met Metalen Radiatorbekleding

Eenvoudige Radiator Renovatie met Radiatorbekleding

Metalen Radiatorbekleding Wit Vlak in de Eetkamer - Sentimo Radiator Ombouw na Renovatie (Foto DroomHome.nl)

Het expat-appartement moest flink gerenoveerd worden. Wat doe je dan met de radiatoren die nog goed functioneren maar o zo lelijk zijn? We gingen op zoek naar mooie moderne radiatorbekleding. 

We hebben gekeken naar verschillende radiatorombouw mogelijkheden. De metalen radiatorbekleding van Sentimo past in ieder interieur, is betaalbaar en is in vele kleuren te verkrijgen. Je begrijpt: dit werd het! In de woning zijn de radiatoren in de woonkamer, eetkamer en slaapkamer voorzien van een strakke Sentimo cover, zoals je kunt zien op de 'voor' en 'na' make-over foto's. Wat een verschil he?

Metalen Radiatorbekleding Wit Vlak in de Eetkamer - Sentimo Radiator Cover voor Renovatie (Foto DroomHome.nl)

Metalen Radiatorbekleding Wit Vlak in de Eetkamer - Foto Sentimo Radiator Cover na Renovatie (Foto DroomHome.nl)

In het huis loop en kijk je zo in de eetkamer tegen de radiator aan. De wit vlakke metalen radiatorbekleding laat de radiator verdwijnen in de muur. De pakketten worden in 3 weken als eenvoudige doe-het-zelf pakketten aan huis geleverd. Met magneetjes kun je de afstand van de oorspronkelijke radiator en de nieuwe cover bepalen voor bijvoorbeeld een meter zoals in dit appartement. TIP: mocht je na vakantie of verbouwing de magneetjes zien op/door het paneel, geen probleem! Het is stof wat je er met je duim kunt afvegen. In stof zitten ook metalen deeltjes die aangetrokken worden door de magneetjes. 

Metalen Radiatorbekleding Wit Vlak in de Woonkamer - Foto Sentimo Radiator Cover voor Renovatie (Foto DroomHome.nl)

Metalen Radiatorbekleding Wit Vlak in de Woonkamer - Foto Sentimo Radiator Ombouw na Renovatie (Foto DroomHome.nl)

De originele radiatoren in de woonkamer zijn 2 stuks die aan elkaar gekoppeld zijn. Hoe verzin je het. Sentimo heeft een 3 meter lange radiatorbekleding die het geheel in 1 keer bedekt. De voor- en zijpanelen zijn gemaakt van kras- en stootvast materiaal.

Metalen Radiatorbekleding Wit Vlak in de Slaapkamer - Foto Sentimo Radiator Ombouw voor Renovatie (Foto DroomHome.nl)

Metalen Radiatorbekleding Wit Vlak in de Slaapkamer - Foto Sentimo Radiator Ombouw na Renovatie (Foto DroomHome.nl)

In de slaapkamer staat een grote, zeer aanwezige radiator, die door de nieuwe radiatorbekleding helemaal blend in het interieur. Warmtegeleiding: Het metaal neemt de warmte van de radiator over (in tegenstelling tot houten en MDF radiatorombouw). Ook de bovenkant en onderkant is open zodat de warmte circulatie door kan gaan.

Het appartement krijgt een luxe uitstraling door iets eenvoudigs als het opknappen van de radiatoren en dan zonder tussenkomst van een loodgieter! 

Meer Sentimo radiatorbekleding informatie en inspiratie.

 

Google+