Woontrend: de Designradiator Als Verwarming

Woontrend: de Designradiator Als Verwarming

Verwarming Woontrend: de Designradiator – Mooie Radiatoren die Warmte Geven en Passen in Ieder Interieur (Foto Delonghi Miro Design Radiator, CVkoopjes.nl  op DroomHome.nl)

Bij het bouwen van een nieuwe woning of verbouwen en renoveren van een bestaand huis is één van de belangrijkste vragen die je moet stellen: hoe gaan we de verwarming regelen?

Kies je voor verwarming met radiatoren, dan gaat er een wereld voor je open aan mogelijkheden. Naast de bestaande saaie radiator, die er enkel en alleen maar is om de ruimte te verwarmen, hebben ontwerpers de afgelopen jaren de meest prachtige designradiatoren ontworpen.

Designradiatoren zijn tegenwoordig echt onderdeel van de wooninrichting. De radiator wordt afgestemd op de interieurstijl van het huis. Of het nu in de badkamer, keuken, werkplek, hal of zelfs woonkamer is, de radiator is een mooi stuk design wat ook nog heerlijke warmte afgeeft.

Verschillende Ontwerpen Designradiatoren
Er is een grote verscheidenheid aan modellen en uitvoeringen in designradiatoren. Naast de verticale en horizontale lamellen radiator zijn er ook vlakke, gebogen of rechthoekige radiatoren in verschillende unieke kleuren verkrijgbaar. De strak design radiator met vlakke voorplaat kan eventueel zowel horizontaal als verticaal geplaatst worden in de ruimte in huis.

Badkamer Designradiatoren
De bekendste ontwikkeling op het gebied van de designradiator vond plaats in de badkamer. Dit is de populaire handdoekradiator met horizontale buizen. Naast het verwarmen van de badkamerruimte kunnen hier de natte handdoeken handig op drogen. Door nieuwe ontwerpen wordt deze badkamer designradiator steeds vaker opgevolgd door radiatoren die niet specifiek voor de badkamer zijn en op meerdere plekken in de woning inzetbaar zijn.

Designradiatoren Accessoires
Om het ontwerp van de design radiator af te maken is er een mooie  keuze aan accessoires. Van bijpassende handdoekbeugels in koper tot design thermostaatknoppen in wit of chroom.

Meer Designradiatoren Inspiratie
Geniet van meer nieuwe radiatoren inspiratie bij CVkoopjes. CVkoopjes heeft een groot assortiment designradiatoren van bekende kwaliteitsfabrikanten en ze zijn grotendeels uit voorraad leverbaar. Alle radiatoren en accessoires worden gratis en netjes thuisbezorgd door een professionele transporteur.

Wist je dat de klassieke gietijzeren radiator als vintage retro designradiator weer speciaal gemaakt wordt voor bijvoorbeeld de jaren 30 woning of industriële loft? Ja, er zijn radiator mogelijkheden voor iedere woonstijl!

Google+