Riverdale Keukentrends in de Winter

Riverdale Keuken Trend Winter 2015-2016

Winter Woontrend Riverdale Vagabond Vibes: Riverdale Keukentrend als Zwarte Japanse Theepot, Kandelaar en Kaarsen, Windlichten in de Keuken. MEER Keuken… (Foto Riverdale  op DroomHome.nl)
In de nieuwste winter woontrend van Riverdale Vagabond Vibes komt de stoere en een tikkeltje industriele woonstijl ook terug in de keuken.

Een fantastische loft met een enorme open keuken is het decor van de Riverdale keukentrend. De Riverdale kleuren van deze winter zijn zwart, grijs en wit, aangevuld met natuurlijke materialen als ruw hout en gevlochten zeegras en riet.

Winter Woontrend Riverdale Vagabond Vibes: Riverdale Keukentrend als Keukentextiel met Riverdale Schort, Pannenlappen en Keukendoeken met Tekst en Riverdale Blikken als Koekblik en Snoepblik in Wit, Grijs en Zwart (Foto Riverdale  op DroomHome.nl)

Naast het altijd bijpassende witte Riverdale servies zijn in Vagabond Vibes nieuwe items toegevoegd als een zwarte Japanse theepot en Riverdale keukentextiel in grafische prints en met teksten in wit, grijs en zwarte kleur.

Ook blikken als een koekjestrommel en snoepblik hebben lithografische opdrukken/teksten in wit-grijs. 

Winter Woontrend Riverdale Vagabond Vibes: Riverdale Keukentrend als Keukentextiel met Pannenlappen en Keukendoeken met Tekst, Riverdale Servies en Riverdale Blikken voor Huisdieren, Dierenblikken met katten en Hondenvoer in Wit, Grijs en Zwart (Foto Riverdale  op DroomHome.nl)

Prachtige schorts, pannenlappen en keukendoeken in natuurlijke tinten, wit, grijs en zwart sieren de echte leefkeuken. De hond en de kat worden ook niet vergeten. Riverdale heeft in dezelfde stijl voerblikken voor honden en katten in de vorm van een bot en vis met bijpassende voerbakjes in wit, zwart en grijs. Zo ben je samen 1 grote familie in een echt familiehuis! Bron foto's: Riverdale.nl 

Google+