Onderzoek: het huis schoonmaken, 60% houdt ervan en jij?

Je huis schoonmaken maakt blij, volgens Bruynzeel onderzoek

Bruynzeel schoonmaakmiddelen: Bruynzeel spiegel & glasreiniger en sanitair reiniger (Foto: Bruynzeel Cosmetic Homecare  op DroomHome.nl)

6 op de 10 Nederlanders houden van het huis schoonmaken!

De net gelanceerde Bruynzeel Cosmetic Homecare schoonmaakmiddelen laten je met een touch of glamour extra genieten van het schoonmaken van je huis. De nieuwe Bruynzeel schoonmaakmiddel lijn bestaat uit multifunctionele reinigers en praktische onderhoudsproducten die naast eenvoudig en efficient gebruik, duurzaam zijn en heerlijke ruiken.

Bruynzeel onderzoek naar de schoonmaak in Nederland, met een verrassend resultaat

Bruynzeel staat al meer dan 125 jaar bekend om Nederlands vakmanschap en de lange traditie van het ontwerpen van kwaliteitsproducten voor in huis. Bruynzeel cosmetic homecare combineert deze ervaring met haar kennis van het huishouden. Het wil Nederland een beetje meer laten genieten van een noodzakelijke en functionele bezigheid als schoonmaken. Uit onderzoek, uitgevoerd in opdracht van Bruynzeel cosmetic homecare, blijkt namelijk dat 97% van de respondenten (N=531) vindt dat een schoon huis bijdraagt aan het dagelijks woonplezier. 60% heeft een positieve associatie bij het schoonmaken zelf. Daarnaast maakt bijna de helft van alle Nederlanders samen met hun partner het huis schoon.

Bruynzeel schoonmaakmiddelen assortiment (Foto: Bruynzeel Cosmetic Homecare  op DroomHome.nl)

De collectie Bruynzeel schoonmaakmiddelen

De nieuwe schoonmaakmiddelen lijn van Bruynzeel bestaat uit:

  • Bruynzeel allesreiniger
  • Bruynzeel spiegel & glasreiniger
  • Bruynzeel keukenreiniger spray
  • Bruynzeel sanitairreiniger spray
  • Bruynzeel schimmel & aanslag reiniger
  • Bruynzeel ontstopper 
  • Bruynzeel grill, BBQ & ovenreiniger

Alex van Wijk, general manager van Bruynzeel cosmetic homecare: "De nieuwe generatie schoonmaakmiddelen van Bruynzeel zorgt voor een onweerstaanbaar schoon en sfeervol huis. Onze multifunctionele producten zijn ontwikkeld met groot gebruiksgemak en efficiënte werking in gedachten. Ze bieden een unieke geur dankzij het Fresh Wood-parfum, waardoor consumenten extra lang genieten van het resultaat. De Easy Clean-formule maakt schoonmaken eenvoudig en effectief, terwijl de flessen 100% recyclebaar zijn en de productie CO2-neutraal is. Daarnaast maakt Bruynzeel cosmetic homecare maximaal gebruik van natuurlijke stoffen, wat zowel goed is voor je huis als voor het milieu.”


Google+