Huishouden Trend - Knit by Curver

Huishouden Trend - Knit by Curver

Huishouden Trend: Knit by Curver – ‘Gebreide’ Plastic Wasmanden, Poefs, Bloempotten, Huisdieren Item en Shopping Bags in Vintage Kleuren – MEER Opbergen & Opruimen… (Foto Curver   op DroomHome.nl)

Curver introduceert nieuwe ‘gebreide’ collectie in moderne vintage kleuren!

Geïnspireerd op de interieurtrend van het combineren van oud en nieuw, introduceert Curver dit voorjaar een nieuwe lijn: Knit by Curver. Deze collectie is een mix van de allernieuwste productie technologie, de oude ambacht en nostalgie van het breien. Curver laat met deze innovatieve collectie zien hoe zij alledaagse producten transformeren naar trendy en inspirerende design objecten voor zowel binnen als buiten!

Voor Ieder Interieur; I Knit it!
De collectie is toepasbaar in elk huishouden en bestaat uit diverse in-en outdoor producten zoals functionele opberg- en wasmanden, trendy klein meubelen, praktische shopping bags en fraaie huisdierproducten. Ook de tuin wordt dit voorjaar net even wat anders, met de Urban seat, hippe poefjes en Cozy planters in verschillende maten.

Traditionele Breitechnieken
De designers van Curver hebben zorgvuldig de traditionele breitechnieken bestudeerd zodat het authentieke breisel wordt toegepast. Er is gelet op de kleinste details, alle segmenten zijn geweven met de juiste hechtingen en breipatronen.

Juiste Mix van Vintage en Modern
Ook in het kleurenpallet van Knit is een juiste mix van vintage en modern design terug te vinden. De kleuren zijn een combinatie van zachte aardetinten en heldere retro kleuren. ‘Curver is er trots op een collectie te introduceren, die een emotionele waarde geeft aan dagelijkse producten.’

Huishouden Trend: Knit by Curver – ‘Gebreide’ Plastic Opbergmanden voor de Keuken en Badkamer. (Foto Curver   op DroomHome.nl)

Producten
1. Cozy planter vanaf €18,99
2. Lily bag vanaf € 12,99
3. Urban seat € 149,-
4. Cozy pet home € 79,99   
5. Rectangular basket vanaf € 4,99   
6. Paper bin € 6,99

Over Curver
Curver is een internationaal bedrijf met meer dan 65 jaar ervaring in gespecialiseerde productie en verkoop van duurzame consumptiegoederen huis en tuin. Design en innovatie zijn altijd de kernwaarden van Curver geweest. Curver is marktleider en voortdurend zichzelf aan het vernieuwen op het gebied van materialen, technologieën en producten. Curver is onderdeel van de Keter groep. Bron:Knitbycurver.com

Meer Curver inspiratie en shoppen.

Google+