Schoonmaken & Opbergen | De Keuken op Orde!

Keuken op Orde: Cleaning & Organizing

Trendy Keuken Opbergen & Schoonmaken Accessoires

Keuken Schoonmaken & Opbergen Tips - De Keuken op Orde: Cleaning & Organizing!  - Trendy Keuken Opbergen met Joseph Joseph Arena Afdruiprek - Meer Opruimen & Schoonmaken ... (Foto Joseph Joseph Arena Afdruiprek voor op het Aanrecht  op DroomHome.nl)

Het schoonmaken en organiseren van de keuken is vaak een uitdaging. Joseph Joseph heeft daarom handige afwasbakken, druiprekken en zeepdispensers ontworpen. De schoonmaakproducten van Joseph Joseph zijn stuk voor stuk van hoge kwaliteit materialen en hebben een mooi design. Ze staan daardoor zeer stijlvol op het aanrecht.

Een keuken is niet compleet zonder handige opbergaccessoires waarmee je overal een vast plekje voor creeërt. Joseph Joseph heeft handige voorraadbussen, broodtrommels en opbergbakken voor allerlei accessoires. Zo kunt u alles in de keuken netjes organiseren.

Keuken Schoonmaken & Opbergen Tips - De Keuken op Orde: Cleaning & Organizing!  - Trendy Keuken Opbergen met Joseph Joseph Sink Aid Gootsteen Organizer - Meer Opruimen & Schoonmaken ... (Foto Joseph Sink Aid Gootsteen Organizer voor op het Aanrecht  op DroomHome.nl)

Joseph Joseph Sink Aid gootsteen organiser

Deze handige Sink Aid gootsteen organiser is de perfecte metgezel voor het netjes en hygiënisch organiseren van al uw schoonmaakhulpjes in de keuken. Met de zuignappen hangt u de organiser gemakkelijk in de gootsteen. De organiser heeft een houder voor de afwasborstel, een spons-comportiment en een ophangrail voor de vaatdoek. Het overtollige water dat uit de afwasborstel of spons drupt wordt vanzelf afgevoerd en blijft dus niet achter in de gootsteen organiser. Daarnaast kan de organiser eenvoudig uit elkaar worden gehaald, zodat deze eenvoudig gereinigd kan worden. 

Keuken Schoonmaken & Opbergen Tips - De Keuken op Orde: Cleaning & Organizing!  - Trendy Keuken Opbergen met Joseph Joseph Drawerstore Opbergbak - Meer Opruimen & Schoonmaken ... (Foto Joseph Joseph Drawerstore Opbergbak  voor in de Keukenla  op DroomHome.nl)

Joseph Joseph Drawerstore opbergbak

Met deze Drawerstore opbergbak is uw keukenlade altijd netjes opgeruimd. De opbergbak heeft een innovatief design en kan afgestemd worden op diverse maten keukenlades. De opbergbak kan namelijk eenvoudig groter of kleiner gemaakt worden. De opbergbak bestaat uit allerlei kleinere bakjes die ieder geschikt zijn voor het opbergen van spullen. Zo kunt u eenvoudig al uw bestek, kookgerei en andere handige tools opbergen.

Keuken Schoonmaken & Opbergen Tips - De Keuken op Orde: Cleaning & Organizing!  - Trendy Keuken Schoonmaken met Joseph Joseph C-Pump Zeepdispenser - Meer Schoonmaken ... (Foto Joseph Joseph C-Pump Zeepdispenser  voor op het Aanrecht  op DroomHome.nl)

Joseph Joseph C-pump zeepdispenser

Het unieke design van de C-pump zeepdispenser maakt dat deze zeepdispenser zeer gebruiksvriendelijk en hygiënisch is. U kunt de zeepdispenser bedienen met de rug van uw hand, waardoor de pomp schoon blijft. De zeepdispenser heeft anti-slip voetjes. Daardoor blijft de zeepdispenser stevig op zijn plek blijft staan. Ook is de zeepdispenser voorzien van een controle venster. Daar kunt u op zien hoeveel zeep er nog in de dispenser zit. De dispenser is eenvoudig schoon te maken, navulbaar en geschikt voor alle soorten vloeibare zeep.

Meer Informatie: Joseph Joseph

Google+