Een stoomgenerator die niet misstaat in je interieur

Een stoomgenerator die niet misstaat in je interieur

Philips PerfectCare Compact stoomgenerator – strijkijzer met stoomgenerator (Foto Philips  op DroomHome.nl)

Strijken is waarschijnlijk niet je favoriete bezigheid. Toch kun je het jezelf een stuk makkelijker maken door te kiezen voor een stoomgenerator. Dit heeft namelijk een hoop voordelen! Daarnaast zal het onderstaande model zeker niet misstaan in je interieur. Je kunt deze PerfectCare Compact stoomgenerator kopen bij allerlei winkels en webshops.

Philips PerfectCare Compact stoomgenerator – strijkijzer met stoomgenerator – verticale stomer (Foto Philips  op DroomHome.nl)

Een stoomgenerator: geen doorn in het oog
Strijkijzers met stoomgenerator hoeven absoluut geen doorn in het oog te zijn. Er zijn veel compacte modellen verkrijgbaar met een strak design. De meeste hebben zelfs een stijlvolle kleur. Een vleugje roze in het interieur kan natuurlijk nooit kwaad. Het fleurt je saaie washok of strijkplank zelfs een beetje op.

Bespaar veel tijd
Met een stoomgenerator kun je veel sneller werken dan met een normaal strijkijzer. Het duurt daarnaast nog geen 2 minuten voordat het apparaat klaar is voor gebruik. Ook is het waterreservoir extra groot (1,5 liter) zodat je minder vaak hoeft bij te vullen. Het bijvullen kan zelfs tijdens het strijken. Met deze aankoop kun je dus veel tijd besparen. Daar worden we toch allemaal blij van?

Zeg vaarwel tegen schroeiplekken
Bij een stoomgenerator met OptimalTEMP-technologie hoef je geen temperatuur in te stellen. Het apparaat bepaalt zelf de warmte voor elke stof. Van kwetsbaar zijde tot stug katoen. Ook zorgt deze technologie ervoor dat schroeiplekken verleden tijd zijn. Dit maakt het strijken niet alleen makkelijker, maar ook een stuk veiliger.

Een kreukvrij resultaat
Ondanks de compacte look is de Philips stoomgenerator erg krachtig. Het strijkijzer glijdt soepel over de stof en strijkt alle kreukels weg. Zeker als je nog wat extra stoom gebruikt voor de hardnekkige vouwen.

Kleding verticaal stomen
Het strijkijzer is ook te gebruiken als verticale stomer. Hiermee kun je kleding even opfrissen of de kleine kreukels snel verwijderen. Het apparaat is gelukkig erg licht zodat je geen last krijgt van je handen of polsen.

Handig op te bergen
Een strijkijzer met stoomgenerator is niet klein, maar wel compact. Hierdoor kun je het eenvoudig opbergen. Door het stijlvolle design is het niet eens erg als het apparaat zichtbaar blijft. Je kunt het dus prima in een open kast of op een tafel zetten in de slaapkamer.

Ontkalken in een handomdraai
De PerfectCare stoomgenerator van Philips heeft een ‘smart calc-clean-system’. Hierdoor kun je het apparaat heel eenvoudig ontkalken. Je hoeft alleen maar op een knopje te drukken. Doe dit ongeveer om de 2 maanden zodat je nog heel lang kunt genieten van je nieuwe favoriete strijkijzer.

Google+