Handig Afwassen met Joseph Joseph

Handig Afwassen met Joseph Joseph

Handig afwassen – afdruiprek en afwasborstel (Foto Unsplash.com, Kelly Sikkema  op DroomHome.nl)

Je hebt lekker gegeten en nu is het tijd voor de afwas. Het aanrecht staat vol met vieze pannen, borden, kopjes en bestek. De moed zakt je in de schoenen. Eerst maar even een kopje koffie of thee drinken. Maar daarna moet je er toch echt aan geloven. Hoe zorg je ervoor dat de afwas leuker en gemakkelijker wordt? Met de handige tools van Joseph Joseph natuurlijk!

Maar eerst…
Misschien niet zo milieuvriendelijk, maar gebruik lekker veel afwasmiddel, zodat het water goed gaat schuimen. Geniet van de kleine belletjes en de manier waarop ze het licht weerkaatsen in alle kleuren van de regenboog. Ruik de geur van het sop nu het nog lekker schoon is.

De perfecte afwasborstel
Wat als je een borstel had waar je het afwasmiddel in kon stoppen? Dit is geen toekomstdroom meer, Joseph Joseph heeft zo’n afwasborstel! Deze is erg handig, omdat je eigenlijk geen afwasbak met sop meer nodig hebt. Je neemt schoon water, drukt op de knop van de borstel et voilà, het afwasmiddel komt er zo uit. Lekker makkelijk en hygiënisch. De afwasborstel krijg je inclusief houder, zodat je deze handig neer kunt zetten op je aanrecht.

Joseph Joseph heeft ook een schuurspons met hetzelfde zeepsysteem. Heb je toch liever een afwasborstel met een langere steel? Zelfs daar heeft het merk aan gedacht. De borstel heeft een ingebouwde gootsteen-steun. Zo hang je deze eenvoudig op!

Het nóg betere afdruiprek
Dacht je dat je alles had gezien, heeft Joseph Joseph ook nog een afdruiprek dat het werk voor je doet! Het rek is namelijk zo ontworpen dat het water vanzelf wegloopt naar de gootsteen. Hiermee is afdrogen verleden tijd. En dat is nog niet alles! Het afdruiprek van Joseph Joseph is zo ontworpen dat je er borden, kopjes en bestek gemakkelijk in zet. Het geeft ontzettend veel voldoening als alles precies past. En wat dacht je van de Joseph Joseph Flume afdruipmat? Deze is gemaakt van flexibel kunststof, dat jouw servies beschermt tegen krassen.

Joseph Joseph bij Cookinglife
Wauw, met de handige tools van Joseph Joseph krijg je bijna zin in de afwas. Ze zijn niet alleen praktisch, maar zien er ook nog eens stijlvol uit. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren, zoals eigentijds grijs en lekker fel groen. Wil je een afwasborstel of afdruiprek van Joseph Joseph kopen? Dat doe je eenvoudig online bij Cookinglife! Zij hebben een ruim aanbod keukenbenodigdheden en zorgen voor een snelle levering. Dat is maar goed ook, want die afwas kan niet al te lang blijven staan...  

Google+