Hippe Henna Huishoud-Handschoenen

Hippe Henna Huishoud-Handschoenen

Afwassen en schoonmaken als een Arabische prinses!

'Lola & Layla' zijn de hippe huishoudhandschoenen, van Puhlmann, met een prachtige Henna decoratie! Deze afwashandschoenen met de sierlijke Henna print is een geweldig design ontwerp van een simpel huishoudartikel.

Geloof me, iedere vrouw van de wereld wil ze hebben, deze henna handschoenen! Puhlmann heeft deze stijlvolle keukenhandschoenen in de collectie genomen nadat het ontwerp  in de prijzen was gevallen binnen de El Hema ontwerpwedstrijd. De 'Vaat-i-Maatjes, zoals ze onofficieel genoemd worden, zijn een ontwerp van Eva Gonggrijp en Laetitia de Veth. Deze sjieke henna huishoudschoenen zijn voorzien van een hoogwaardige henna print,  gemaakt van antiallergisch latex en in roze en rood verkrijgbaar.

 

Henna Huishoud Handschoenen El Hema Ontwerp

In de El Hema tentoonstelling kwamen cultuur & vormgeving bij elkaar.

De Nederlander identificeert zichzelf het meest met de Hema als iets typisch Hollands. In deze El Hema winkel & tentoonstelling heeft men Arabische betekenis aan een aantal typische Hema-producten gegeven als de Arabische chocoladeletter en de Halal Hema rookworst.
Uit de El Hema ontwerpwedstrijd kwam als winnaar van de publieksprijs de Henna Keukenhandschoenen van Eva Gonggrijp en Laetitia de Veth, die officieel 'Lola & Layla' heten, maar al snel de naam 'Vaat-i-Maatjes' meekregen. Puhlmann vond het een geweldig stuk huishouden design en nam de hippe schoonmaakhandschoenen in de collectie op!


Google+