Second Home International Beurs

Second Home Beurs 2022

Second Home Beurs – De Woonbeurs voor het Tweede Huis in Nederland en Internationaal als Frankrijk, Spanje en Italie – MEER Woonbeurzen… (Foto Second Home Beurs  op DroomHome.nl)
De Second Home beurs in Jaarbeurs Utrecht is te vinden in de Jaarbeurs Utrecht van 11-13 maart 2022! Het is dé beurs voor iedereen die op zoek is naar een tweede huis voor verhuur en/of eigen gebruik.

Hier vindt u een groot aanbod aan tweede huizen van 120 exposanten. Zowel in Nederland als buiten onze landgrenzen. In seminars vertellen tweede huiseigenaren hoe zij het hebben aangepakt en waar u op moet letten bij de aanschaf van zo'n woning.

Second Home Beurs Utrecht

Voor praktische en financiële zaken kunt u terecht bij verschillende bedrijven en instanties, zoals hypotheekverstrekkers, verhuisbedrijven en juridische en fiscale adviseurs. Kom inspiratie opdoen en laat u door ons uitgebreid informeren over de beste huizen en projecten in Frankrijk, Spanje, Italië, etc.

Second Home beurs, Utrecht 11- 13 maart 2022 - Second Home Beurs Maastricht 29-30 januari 2022, MECC Maastricht

Second Home Beurs openingstijden: 9.00 uur – 18.00 uur.


Online Gratis Woonbrochures Aanvragen! – Gratis Keukenbrochures, Mooie Brochures van Badkamers, Interieur Magazines, Wonen & Slapen Boeken, Haarden & Gratis Vloeren Stalen Aanvragen LEES MEER…
Google+