Second Home International Beurs

Second Home Beurs 2024

Second Home Beurs – De Woonbeurs voor het Tweede Huis in Nederland en Internationaal als Frankrijk, Spanje en Italie – MEER Woonbeurzen… (Foto Second Home Beurs  op DroomHome.nl)
De Second Home beurs in Jaarbeurs Utrecht is te vinden in het MECC Maastricht op 20 & 21 januari 2024 en in de Jaarbeurs Utrecht van 22 t/m 24 maart 2024. De Second Home Beurs is dé beurs voor iedereen die op zoek is naar een tweede huis voor verhuur en/of eigen gebruik.

Op deze beurs kun je meer dan 25.000 vakantiewoningen in ruim 25 landen van 160 gespecialiseerde aanbieders onder één dak ontdekken. Of je nu op zoek bent naar een appartement aan de Spaanse kust, een chalet in de Alpen of een villa in Florida, je vindt het allemaal op de Second Home Beurs.

Second Home Beurs Utrecht

De Second Home Beurs is niet alleen een plek om je te laten inspireren door het ruime aanbod van vakantiewoningen, maar ook om je te laten informeren door de vele deskundigen die aanwezig zijn. Tijdens de seminars krijg je persoonlijk advies over alle aspecten die komen kijken bij het kopen van een tweede huis of een vakantiewoning. Denk bijvoorbeeld aan juridische, fiscale en financiële zaken, maar ook aan verhuur- en beheermogelijkheden. Kom inspiratie opdoen op Second Home Utrecht en laat je door ons uitgebreid informeren over de beste huizen en projecten in Frankrijk, Spanje, Italië, etc.

Second Home Utrecht beurs 22-24 maart 2024 en in het MECC Maastricht: 20-21 januari 2024 

Second Home Beurs openingstijden: 10.00 uur – 17.00 uur.

Google+