Sfeerbeurs LaTable

Sfeerbeurs LaTable; Zien, Beleven, Proeven én Opvallend Anders

Grote Kerk Naarden - 9 t/m 12 november 2017

Woonbeurs: LaTable Sfeerbeurs in Grote Kerk Naarden – MEER Woonbeurzen… (Foto LaTable Sfeerbeurs  op DroomHome.nl)

Al meer dan 20 jaar is de nationaal bekendstaande Sfeerbeurs LaTable hét lifestyle-event in de aanloop naar ‘the Festive Season’. In de prachtige ambiance van de Grote Kerk in Naarden-Vesting geniet de bezoeker van dé facetten van een luxueus eigentijds leven. LaTable staat voor ZIEN, BELEVEN, PROEVEN en ONTDEKKEN van Home & Living, Fashion & Beauty, Lifestyle & Home Entertainment, Leisure & Travel, Jewelry & Watches tot Food & Wines.

Verrassend anders: de Wondere Werelden van LaTable
Dit jaar heeft LaTable meerdere nieuwe “Wondere Werelden” gecreëerd. In de twee aparte vleugels van de Grote Kerk zijn enerzijds de wondere wereld voor de Man en anderzijds de Vrouw te vinden met een typische eigentijdse beleving. De wondere WoonWereld met het ultieme luxe interieur is een inspirerend nieuw, open gedeelte in het midden van de Grote Kerk. De BuitenWereld completeert de Wondere Werelden van Sfeerbeurs LaTable.

Gratis Sfeerbeurs LaTable Kaarten Winnen!

Win5 X 2 GRATIS kaarten voor Sfeerbeurs LaTable in De Grote Kerk van Naarden van 9 t/m 12 november 2017! Wil je winnen en de DroomHome nieuwsbrief ontvangen, beantwoord de prijsvraag:
De kaarten zijn vergeven. Gefeliciteerd: Marit Heemstra, Henry Dijkhoff, Elise Puijk, Chantal van Kasteren en Jolanda van der Heijden.

Like DroomHome en Sfeerbeurs LaTable op Facebook en/of retweet op Twitter. Wie weet ga jij gratis met een vriend(in) naar deze bijzondere beurs in het feestseizoen!

Smaakvolle Etalages
Ook nieuw dit jaar zijn de fraai ingerichte “etalages” bij de ingang, die de bezoeker direct opvallend verrassen. Hier is een voorproef te zien van al het bijzondere dat LaTable te bieden heeft. Deze opvallend andere setting maakt, naast de traditionele tafelcultuur, een bezoek aan LaTable nog meer de moeite waard!

Woonbeurs: Sfeerbeurs LaTable in Grote Kerk Naarden – Sfeervolle Gedekte Tafels met Mooie Serviezen voor o.a. Kerst (Foto La Table  op DroomHome.nl)

Mannen gratis!
Op vrijdag 10 november kunnen alle vrouwen Sfeerbeurs LaTable samen bezoeken voor de prijs van één (2 personen € 15,-- i.p.v. € 30,--). Mannen kunnen op deze Vrouwendag na 17.00 uur gratis naar binnen! Al deze nieuwe componenten maken van Sfeerbeurs LaTable de belevenis die de bezoeker dit najaar niet wil missen!

WAT, WAAR EN WANNEER

Locatie:

Grote Kerk, Marktstraat 13, Naarden-Vesting

Data: 

Donderdag 9 t/m Zondag 12 november 2017

Openingstijden:

Donderdag van 10 – 18 uur. Vrijdag van 10 – 21.30 uur. Zaterdag en Zondag van 11 – 18 uur.

Entreeprijs:

€ 12,50 per persoon bij online voorverkoop en middels digitale kortingsbon of kortingskaart. € 15,-- per persoon aan de kassa. Kinderen tot 14 jaar gratis.
Vrijdag – Vrouwendag: 2 entree voor de prijs van één. Mannen op deze dag gratis na 17.00 uur.

Parkeren:

Gratis parkeergelegenheid & gratis shuttleservice, verzorgd door BMW Ad Smelt.

Internet:

www.latable.nl

Google+