Eco Donzen Dekbedden, Dat Slaapt Lekkerder!

Eco Donzen Dekbedden, Dat Slaapt Lekkerder!

Eco Donzen Dekbedden met RDS Keurmerk – Geweldige Dekbedden van Natuurlijke Materialen en Zonder Dierenleed van Yumeko – Percal Dekbedovertrekken (Foto Yumeko  op DroomHome.nl)

Duurzaam wonen en eten: met energiezuinige apparaten, led verlichting en biologische gerechten in huis wil je het beste voor mens, dier en milieu. Maar heb je ook al van ‘groen slapen’ gehoord?

Donzen dekbedden zijn super comfortabel en een pure luxe om onder te slapen. Een goede stap verder gaan de eco dekbedden waarvoor alleen natuurlijke materialen gebruikt worden en geen gif, geen slechte arbeidsomstandigheden en geen dierenleed aan te pas komt.

Yumeco Eco Donzen Dekbed met RDS Keurmerk
Met een Yumeko eco donzen dekbed verwen je jezelf met 100% eenden dons. Het dons is bijzonder licht, maar ondertussen heerlijk zacht, warm en ademend. Het dons heeft het RDS (Responsible Down Standard) certificaat. Het diervriendelijke dons komt van Nederlandse eenden, die nooit levend geplukt worden. Het dons wordt gereinigd met biologisch afbreekbare zeep.

Het dekbed wordt afgewerkt met een 100% biologische tijk: schoon, soepel en super zacht! Doordat de tijk extra dicht geweven is, zijn deze dekbedden perfect geschikt voor mensen met een huismijt allergie.

De mooie donzen dekbedden van Yumeko hebben nog een andere prettige eigenschap: met een lengte van 2,2 meter zijn ze extra lang. Niet alleen fijn voor de steeds langer wordende Nederlander, maar ook lekker om het uiteinde onder je voeten te kunnen stoppen.

Eco Donzen Dekbedden met RDS Keurmerk – Geweldige Donzen Dekbedden van Natuurlijke Materialen en Zonder Dierenleed van Yumeko (Foto Yumeko  op DroomHome.nl)

Keuze Donzen Dekbed
Nu nog uitvinden welk dekbed het beste bij jou past. Er zijn officieel 4 warmteklassen: van het luchtige (klasse 4) zomerdekbed, het niet te warm - niet te koud lente/herfst (klasse 3) dekbed en winter dekbed (klasse 2) voor de koude maanden, tot klasse 1 en zelfs de Yumeko klasse 1A, met 10cm hoog dons, voor de serieuze koukleumen onder ons. Als je het snel warm hebt en woont in een woning met centrale verwarming kom je het hele jaar goed weg met klasse 3: het lente en herfstdekbed. Er zijn ook all seasons dekbedden waarbij het lente/herfst dekbed met knoopsgaatjes aan een zomerdekbed bevestigd kan worden.

Een mens en diervriendelijk dekbed, dat slaapt in elk seizoen lekkerder!

Google+