Pimp Je Slaapkamer Trucs en Tips

Pimp Je Slaapkamer Trucs en Tips

Pimp je Slaapkamer Trucs en Tips met Ingelijste Foto Posters, Beddengoed, Kleden, Nachtkastjes en Kussens. (Foto 123rf.com op DroomHome.nl)

De aandacht voor slaapkamer meubels en accessoires is booming op de internationale woonbeurzen! De zin: ‘Ik lig er toch met mijn ogen dicht in’ gaat geheel voorbij aan de verschillende woonstijlen die de slaapkamer de laatste jaren zijn binnen geslopen. Met de volgende leuke trucs en tips pimp je de slaapkamer op jouw eigen manier!

Bijzonder Beddengoed
Beddengoed is zeer bepalend voor de sfeer die de slaapkamer volgens jou moet uitstralen. Zo’n 3,6 m2 van de ruimte om precies te zijn. Ga voor rustige pastel kleuren dekbedovertrekken bij de landelijk wonen stijl of bijvoorbeeld aarde tinten voor een luxe hotel uitstraling.

Kussens op Bed
De gewenste hoeveelheid kussens op het volledig opgemaakte bed bedraagt tussen de 2 en 6 kussens, afhankelijk van de grootte van het bed. Mannen zijn er niet gek op om al die kussens van het bed af te halen, maar het geeft het slaapvertrek een luxe comfortabel gevoel.

Warm Vloerkleed
Niets is zo’n domper op de dag als uit bed stappen op een koude harde vloer. Een vloerkleed of een zachte schapenvacht zorgt voor een goede start in de morgen.

Foto Posters
Is jouw budget meer poster dan Picasso? Geen probleem, laat posters drukken van jouw favoriete foto’s. Zo bereik je gemakkelijk en goedkoop een fantastisch resultaat. Met een mooie lijst er omheen en op de juiste hoogte gehangen is jouw ‘piece of photo-art’ de eyecatcher van de slaapkamer. De ideale hoogte is zo’n 1,5m vanaf de grond en het midden van de foto, als er geen bed of bank onder staat. Een andere tip is om rustige en minder emotioneel beladen foto’s als familiefoto’s op te hangen in de slaapkamer. Je wilt de volgende morgen weer geheel fris en fruitig uitgeslapen opstaan.

Originele Nachtkastjes
Er vindt een revolutie plaats op het gebied van nachtkastjes. Het standaard kastje naast het bed heeft plaatsgemaakt voor krukjes, stoelen, houtblokken, manden met deksels etc. Alles kan, zolang je er nog wel plaats is voor een glas water, bril en de wekker – telefoon, want slaapcomfort blijft belangrijk ondanks onze zin in een totale make-over. Breng daarnaast balans in het slaapkamer interieur met 2 dezelfde ‘nachtkastjes’.

Geniet ervan!

Google+