Slaapkamer Trend 3: Botanic Bedroom Bliss

Slaapkamer Trend 3: Botanic Bedroom Bliss

Slaapkamer Trend: Botanic Bedroom Bliss - Dekbedovertrek Palmia van Esprit Home – Meer Beddengoed.. (Foto Perscentrum Wonen  op DroomHome.nl)

Overtrek Palmia van Esprit Home - Perscentrum Wonen

Stel je voor: slapen in de jungle, omringt door palmen, exotische bloemen en een kolibrie die af en aan vliegt, of wegdommelen in een bloemenveld terwijl je met je tenen door het gras kriebelt.

Interieurontwerpers laten zich inspireren door het plantenrijk en het botanische interieur reikt tot in de slaapkamer.

Flora en fauna vormen hippe dessins voor het nieuwste bedtextiel. De prints zijn wars van tuttigheid: hier vind je geen friemelige bloemetjes, wel gestilleerde waterplanten, palmbladeren en grassen.

Met dekbedovertrek Palmia van Esprit is het makkelijk om grafisch en natuurlijk te combineren, sinds de overtrek aan twee zijden te gebruiken is. Aan een kant is de overtrek bedrukt met een illustratief bladerdek, de andere kant is voorzien van brede banen in zwart wit.

Slaapkamer Trend: Botanic Bedroom Bliss - Overtrek Kolibrie van Marjolein Bastin voor Beddinghouse. (Foto Perscentrum Wonen  op DroomHome.nl)

Overtrek Kolibrie van Marjolein Bastin voor Beddinghouse - Perscentrum Wonen

Overtrek Kolibrie is ontworpen door Marjolein Bastin die beroemd werd met haar illustraties van al wat groeit, bloeit, vliegt en kruipt. Kolibries op een palmtak worden vergezeld door bijen, libelles en hibiscusbloemen voor een tropisch tafereeltje.

Slaapkamer Trend: Botanic Bedroom Bliss - Overtrek Lourdes van Essenza. (Foto Perscentrum Wonen  op DroomHome.nl)

Overtrek Lourdes van Essenza - Perscentrum Wonen

Overtrek Lourdes van Essenza is bedrukt met een transparant fotografisch bloemenpatroon, terwijl overtrek Madeira van Beddinghouse de kamer voorziet van een bladerdak en bloemenzee.
 De uitgesproken blauw en groen tinten zijn uitgesproken maar toch rustgevend en met een witte basis houd je de sfeer fris en modern.

Slaapkamer Trend: Botanic Bedroom Bliss - Overtrek Madeira van Beddinghouse. (Foto Perscentrum Wonen  op DroomHome.nl)

Overtrek Madeira van Beddinghouse - Perscentrum Wonen

Wat planten goed doet, doet dat ook voor jou: ruimte en licht zijn leidend in de botanische slaapkamer. Combineer met natuurlijke materialen zoals hout en rotan en zet een groepje van hoge en lagere planten in de buurt van het bed. Ze zorgen voor verse zuurstof terwijl je slaapt! Bron: Perscentrum Wonen

Google+