Spirit of Winter - Woonbeurs & Buitenfair

Spirit of Winter 2024 - Betoverende Buitenfair

Woonbeurs: Spirit of Winter 2023 Betoverende Buitenfair op Paleis Soestdijk, Baarn! (Foto Spirit of Winter op DroomHome.nl)

Welkom op Spirit of Winter, de warmste winterfair van het land met een nieuwe locatie: de tuin van Paleis Soestdijk te Baarn van 21-24 november 2024.

Warmste Winter Fair van 2024!

Geniet van winterse warme gezelligheid langs de duizenden lichtjes, vuurkorven en sfeervol ingerichte stands in de tuin van Paleis Soestdijk.

Flaneer op je gemak en laat je inspireren door de specialisten en vakmensen die op Spirit of Winter het beste tonen wat ze in huis hebben. Smaakmakers met culinaire verrassingen, sfeermakers met trendy huis- en tuinverfraaiers, trendsetters met ‘fashion musthaves’, van eigen ontwerp tot ‘handmade’ en ‘handpicked’ en nog veel meer… neem even de tijd om een praatje te maken met onze vakmensen, om het verhaal achter hun product, hun passie te horen.

Na het ‘shop till you drop’ tijd voor een break in het HofCafé in de voormalige Oranjerie. Warme chocolademelk met slagroom en jammie appeltaart of een glaasje Glühwein. Of loop even binnen in de HofKeuken en maak een praatje met Butler Cornelis over ‘The Gift of Good Manners’ of bezoek de verrassende Oriëntaalse kookdemo van chef-kok Dee van ‘Dee’s Kitchen’.

Woonbeurs: Spirit of Winter Betoverende Buitenfair op Paleis Soestdijk! (Foto Spirit of Winter op DroomHome.nl)

Stap in de wereld van buitenfair Spirit of Winter…

De winterfair Spirit of Winter is het inspiratie evenement voor de feestdagen en de winter. Kom shoppen, kijken naar diverse optredens, demo’s volgen of een heerlijk hapje eten in een van de vele pop-up restaurantjes. Met meer dan 100 smaak- en sfeermakers kan je de feestdagen en de winter nu al komen proeven. Spirit of Winter te Soestdijk is een heerlijk dagje uit vol inspiratie! Kom je ook?

Spirit of Winter data & openingstijden, tickets verkoop

 • Spirit of Winter dagtickets
  Donderdag 21 t/m zondag 24 november 2024 gehele dag geldig: € 18,50 (volwassenen, kinderen 4-12 jaar € 7,50).
 • Spirit of Winter by Night tickets
  Een sprookjesachtige beleving van dé warmste winterfair van ‘t land! Met heel veel lichtjes, knapperende vuren, livemuziek en heel veel gezelligheid…
  Donderdag, vrijdag & zaterdag vanaf 16.00- tot 20.00 uur: € 13,50 (volwassenen, kinderen 4-12 jaar € 7,50).
  Tickets tegen een gereduceerd tarief van 'Super Early bird', 'Early bird' tot 'Late bird'. keuze.
Woonbeurs: Spirit of Winter 2023 Betoverende Buitenfair op Paleis Soestdijk, Baarn! (Foto Spirit of Winter op DroomHome.nl)

Spirit of Winter Openingstijden

Dagelijks van 10.00- tot 17.00 uur, vrijdag en zaterdag tot 20.00 uur.

Adres Paleis Soestdijk: Amsterdamsestraatweg 18, 3743 AB Baarn

Boek je tickets online met Early bird korting!

www.spiritofwinter.nl


Groot overzicht van al je favoriete kerstfairs, tuinbeurzen en woonbeurzen!

Google+