Spirit of Winter - Woonbeurs & Buitenfair

Spirit of Winter 2022 - Betoverende Buitenfair

Woonbeurs: Spirit of Winter 2020 Betoverende Buitenfair op Paleis Het Loo – Gratis Spirit of Winter Kaarten Winnen! (Foto Spirit of Winter op DroomHome.nl)
Welkom op Spirit of Winter, de warmste winterfair van het land, in de lanen van Paleis Het Loo te Apeldoorn in 2022.

Betoverende Buitenfair…
In de met duizenden lichtjes verlichte lanen tonen ruim 150 specialisten het beste van wat ze in huis hebben. Smaakmakers met culinaire verrassingen, sfeermakers met trendy huis- en tuinverfraaiers, trendsetters met ‘fashion musthaves’, van eigen ontwerp tot ‘handmade’ en nog veel meer…

Flaneer over het Koninklijke Stallen plein, maak een praatje met Butler Paul over ‘hoe heurt ’t eigenlijk’ of pak een terrasje bij de fashionshow. Doe mee in de Hofkeuken met een ‘live cooking sessie’ of kijk de kunst af bij Bloem & Groen demo’s…

Gratis Spirit of Winter Kaarten Winnen!

Win 5 X 2 GRATIS kaarten voor Spirit of Winter op Paleis Het Loo te Apeldoorn van 13 t/m 17 november 2019! Wil je meedoen met de winactie en de DroomHome nieuwsbrief ontvangen, beantwoord de prijsvraag:

De kaarten zijn vergeven. Gefeliciteerd Faiza, David, Bea, Joke en Jiri!

Like DroomHome en Spirit of Winter op Facebook en/of retweet op Twitter. Wie weet ga jij gratis met een vriend(in) naar deze betoverende buitenfair!

Producten met een Verhaal…
Bijzondere merken en producten, ‘producten met een verhaal’ zoals wij ze noemen. Duurzaam, doordacht, hedendaags, handmade, biologisch, ecologisch of gewoon mooi… Neem even de tijd om het bijzondere verhaal achter het product te horen.

Woonbeurs: Spirit of Winter 2020 Betoverende Buitenfair op Paleis Het Loo – Gratis Spirit of Winter Kaarten Winnen! (Foto Spirit of Winter op DroomHome.nl)

Stap in de wereld van buitenfair Spirit of Winter…
De winterfair Spirit of Winter is het inspiratie evenement voor de feestdagen en de winter. Kom shoppen, kijken naar diverse optredens, demo’s volgen of een heerlijk hapje eten in een van de vele pop-up restaurantjes. Met meer dan 150 smaak- en sfeermakers kan je de feestdagen en de winter nu al komen proeven.  Spirit of Winter is een heerlijk dagje uit vol inspiratie! Kom je ook?
Data & Openingstijden, tickets verkoop

 • Spirit of Winter Dag tickets
  Woensdag t/m zondag november gehele dag geldig.
 • Spirit of Winter by Night tickets
  Een sprookjesachtige beleving van dé warmste winterfair van ‘t land! Met heel veel lichtjes, knapperende vuren, livemuziek en heel veel gezelligheid…
  Vrijdag & zaterdag vanaf 16.00- tot 20.00 uur.
  Tickets tegen een gereduceerd “By Night” tarief geldig op een avond naar keuze.

Betoverende Buitenfair: Spirit of Winter 2020 op Paleis het Loo, Apeldoorn – Spirit of Winter By Night – Winactie Gratis Kaarten (Foto Spirit of Winter op DroomHome.nl)

Spirit of Winter Openingstijden
Dagelijks van 10.00- tot 17.00 uur, vrijdag en zaterdag tot 20.00 uur.

Museum Paleis het Loo is gesloten i.v.m verbouwing! De exposities in de koninklijke stallen en de tuinen zijn met de tickets gratis te bezoeken te bezoeken.

Paleis Het Loo: Koninklijk Park 1, 7315 JA Apeldoorn; Ingang via parkeerplaats Amersfoortseweg
Routebeschrijving: A1 en A50 afslag Paleis Het Loo en vervolgens ANWB-borden volgen
Navigatieadvies: Apeldoorn (7313 AA)
Informatie +31 (0)55 579 00 70

Boek je tickets online met Early bird korting!

www.spiritofwinter.nl
www.facebook.com/spiritofwinterbuitenfair


Online Gratis Woonbrochures Aanvragen! – Gratis Keukenbrochures, Mooie Brochures van Badkamers, Interieur Magazines, Wonen & Slapen Boeken, Haarden & Gratis Vloeren Stalen Aanvragen LEES MEER…
Google+