Stalen Plafonds Nieuwe Interieurtrend

Stalen Plafonds Nieuwe Interieurtrend

Stalen Plafonds Nieuwe Interieurtrend! – Industriële Woonstijl: Ornamenten Plafonds uit New York voor in Huis, Winkel en Kantoor – MEER Interieur… (Foto Stalen Plafonds, Newyorkceiling.nl  op DroomHome.nl)
New York Ceiling Stalen Plafonds
Een opvallend plafond als eyecatcher van een ruimte: een trend die al jaren gaande is in Amerika. Geen likje verf of laagje behang, maar stoere stalen panelen als afwerking van een ruimte. Inmiddels is deze trend overgewaaid naar Europa. De panelen zijn nu exclusief verkrijgbaar in Nederland.

Door de stalen panelen van New York Ceiling te kiezen als afwerking van een interieur kun je een state of the art plafond of wand creëren. De hele ruimte krijgt een stoere en elegante touch. Mooie voorbeelden van de stalen panelen en lijsten zijn nu al terug te vinden in horecagelegenheden als Nacional in Amsterdam, Ciao!Ciao! in Den Haag en in het restaurant van kasteel Kerckebosch te Zeist. De New York Ceilings zijn toepasbaar bij verbouwingen en renovaties van winkels, bars, hotelprojecten en particuliere woningen.

De stalen panelen van New York Ceiling zijn naar wens uit te kiezen en eenvoudig te bestellen en te monteren. Unieke designcombinaties zijn mogelijk door de keuze uit vele verschillende patronen, kleuren en materialen. De panelen en sierlijsten passen goed in moderne, klassieke en industriële interieurs. Na het kiezen van een design wordt deze ‘custom-built’ geproduceerd in Amerika. Vervolgens zijn de panelen eenvoudig te monteren door middel van het Nail-up systeem of het Drop-in systeem voor systeemplafonds.
Arjan Estié is de oprichter van New York Ceiling. Hij runt het bedrijf met veel passie en enthousiasme en heeft veel kennis en expertise over interieurdesign. Bij hem kunnen klanten niet alleen terecht voor de inkoop van de panelen van New York Ceiling, maar ook voor advies over maatvoering, designkeuze, montage- en tekenwerk. Klanten kunnen hun eigen designcombinatie maken uit trendy kleuren en patronen en New York Ceiling zorgt voor de productie en levering. Kwaliteit en originaliteit verzekerd! Info: Newyorkceiling.nl

Google+