Tapijt in Monochroom Interieur Trend

Tapijt in Monochroom Interieur Trend

Parade Touch Tapijt als Warme Basis

Tapijt in Monochroom Interieur Trend: Parade Touch Monochroom Tapijt Grijs – MEER Vloeren… (Foto Parade Floor Fashion  op DroomHome.nl)

De nieuwe tapijtcollectie Parade Touch is super zacht en verrijkt dit monochroom interieur. www.paradefloorfashion.nl

De Monochroom stijl is een trend en kenmerkt zich door een zwart-wit kleurenpalet als basis en zachte materialen met een fijne structuur.

Zachte materialen zijn onmisbaar in de nieuwste woontrends. Lekker veel kussens, plaids, kleden en tapijt maken de look & feel van het interieur eigentijds. Parade lanceert de nieuwe Touch collectie, een super zacht tapijt dat luxe en comfort in huis brengt.

Je krijgt meteen de neiging je schoenen uit te gooien en lekker op blote voeten te lopen. Dit nieuwe tapijt wil je aanraken, dus…please do touch! 

Monochroom trend

Het perfecte decor voor een modern interieur is de meest klassieke kleurencombinatie: zwart en wit. In deze Monochroom stijl wordt het zwart-wit palet gecombineerd met zachte materialen met een fijne structuur. In de styling zijn (typo)grafische elementen opvallend: een lichtbak met quote of een subtiel blokjespatroon op een kussen.

Accessoires en meubelen in (zwart) staaldraad, wit marmer en glas versterken het lichte en transparante gevoel. Zacht kamerbreed tapijt van Parade Touch - hier uitgevoerd in zilvergrijs - is een warme basis voor deze actuele bloggerstyle.

Tapijt in Monochroom Interieur Trend: Parade Touch Monochroom Tapijt Grijs, Vloerbedekking in de Slaapkamer. (Foto Parade Floor Fashion  op DroomHome.nl)

Parade Touch: Zijdezacht Tapijt met een Natuurlijke Look

Met het extra zachte tapijt uit de Parade Touch collectie breng je warmte en comfort in je interieur, maar de sfeer blijft puur en sereen. Het hoge ‘aaibaarheidsgehalte’ - je moet het voelen om te geloven - is het resultaat van hoogwaardige garens. Een bijkomend voordeel van deze garens is dat je vlekken eenvoudig verwijdert en het tapijt er als nieuw blijft uitzien. Het genuanceerde kleurenpalet bestaat uit vergrijsde en poederachtige tinten, afgewisseld met natuurlijke beige basiskleuren. Parade Touch is verkrijgbaar als vloerkleed op maat en kamerbreed. Met de interessante prijsstelling (€136,- per strekkende meter) een tapijt voor iedereen! Parade Touch: je moet het voelen om te geloven! Bron: Parade Floor Fashion


Online Gratis Woonbrochures Aanvragen! – Gratis Keukenbrochures, Mooie Brochures van Badkamers, Interieur Magazines, Wonen & Slapen Boeken, Haarden & Gratis Vloeren Stalen Aanvragen LEES MEER…
Google+