Tegel & Hout Look Behang - Structuur op de Muur

Tegel & Hout Look Behang

Structuur op de Muur: Tegel en Hout Look Behang van Superfresco Easy – MEER Behang… (Foto Graham & Brown Superfresco Easy Wallpaper  op DroomHome.nl)
Structuur op de muur - Behangfabrikant Graham & Brown ontwikkelde een aantal nieuwe behangen die technisch zo verfijnd zijn ontworpen dat het lijkt alsof er echte tegels of hout op de wand zit.

 Drie opvallende behangdesigns uit de Super Fresco Easy collectie vallen extra op.

De NY tegel
Met dit behang op de muur lijkt het net of je naar een oude vergrijsde tegelwand kijkt. Het patroon van de tegels heeft zoveel structuur dat het van de muur afspat. Hiermee geef je iedere wand een creatieve boost. Het behang is te koop bij Karwei. Verkoopprijs: € 19,99.

Bark Gold
Voor liefhebbers van hout is deze variant van een houtprint met een warme gouden gloed een luxe alternatief. Prachtig te combineren in romantisch, landelijke interieurs maar ook in een strakke moderne omgeving komt dit exclusieve behang perfect tot haar recht.

Het behang is te koop bij Gamma. Verkoopprijs: € 21,99.

 Basket Weave
De geweven structuur van de leuke opbergmandjes nu ook als print op de muur. Subtiel in wit uitgevoerd met grijze tinten voor een extra schaduw effect. Het behang is te koop bij Gamma. Verkoopprijs: € 19,99.

 Afmetingen: 10m x 52cm. Informatie: Superfrescoeasy.com

Google+