TEMPUR Zero G Slaapsysteem voor Gewichtloos Comfort

TEMPUR Zero G slaapsysteem voor gewichtloos comfort

TEMPUR introduceert Zero G slaapsysteem voor gewichtloos comfort - TEMPUR bed met drukverlagend matras en massage in de slaapkamer - MEER Slaapkamer... (Foto TEMPUR Zero G Slaapsysteem  op DroomHome.nl)

Wakker worden met een glimlach? Het nieuwe, verstelbare Zero G slaapsysteem van TEMPUR verandert een slaapkamer in een wereld van gepersonaliseerd comfort voor de best mogelijke nachtrust. Met slechts één druk op de knop neemt het slaapsysteem de ultieme ontspannende positie aan voor een gevoel van complete gewichtloosheid.   

Traploos verstelbaar
Ervaar de ideale houding om te ontspannen, zodat druk en stress verdwijnen. Naast een vlakke houding heeft het Zero G slaapsysteem een volledig verstelbare ligstand voor optimale ondersteuning. Het systeem is voorzien van een draadloze afstandsbediening en een ruimtebesparende functie.

Zodra de bedbodem wordt versteld, schuift de onderkant mee. Hierdoor is een nachtkastje altijd binnen handbereik.

Ontspannende massage
TEMPUR Zero G is meer dan alleen een bed. Ook een massage is mogelijk. Er kan een keuze worden gemaakt uit drie intensiteitsniveaus en een tijdsduur van 10, 20 of 30 minuten. Afzonderlijke hoofd- en voetmassage ontspannen het gehele lichaam. Geniet zo iedere dag van meer energie.

Drukverlagend matras
Het Zero G slaapsysteem kan gecombineerd worden met een TEMPUR Breeze, Original, Cloud of Sensation matras. Het temperatuurgevoelige en drukabsorberende TEMPUR materiaal vormt zich naar de contouren van een lichaam en biedt volledige ondersteuning. Het TEMPUR materiaal is oorspronkelijk door NASA ontwikkeld om de druk die astronauten tijdens het opstijgen ervaren te verlagen.

Over Tempur Sealy International, Inc.
Tempur Sealy International, Inc. (NYSE: TPX) is 's werelds grootste beddenfabrikant. Het bedrijf ontwerpt, fabriceert en distribueert matrassen, bedbodems, kussens en comfortproducten. Tot de merkenportfolio van Tempur Sealy behoren de meest vooraanstaande merken zoals Tempur®, Tempur-Pedic®, Sealy®, Sealy Posturepedic®, Optimum™ en Stearns & Foster®.

Prijzen TEMPUR Zero G bedsysteem vanaf € 1.499,- (90 x 200 cm, exclusief matras) en een bijpassend hoofdbord € 299,- (1-persoons). Informatie: Tempur.com

Google+