Balkonbar – Klein Balkon, Groot Plezier!

Balkonbar – Klein Balkon, Groot Plezier!

BALKONBAR – Mini Huiskamer Buiten als Bar, Statafel, Buitenkeuken, Vensterbank, Werktafel voor een Klein balkon (Foto Balkon.bar  op DroomHome.nl)

Ook een echt stadsmens heeft behoefte aan een eigen ‘buiten’! Al is het vaak niet groot, een balkon is een plek waar geleefd en gefeest mag worden.

Om het maximale uit je balkon te halen is in 2015 de BALKONBAR ontworpen door Arjen Spijkerman. Samen met Daan Meijners deelt hij zijn passie voor het snelle stadsleven en, niet te vergeten, duurzaamheid.

(Te) Kleine balkons ondergaan een sfeervolle make-over met de BALKONBAR. Gezellig op je balkonreling als bar of statafel met wat vrienden, tafel voor de tapas schaaltjes of als vensterbank met woonaccessoires en plantjes. Leg je tablet er op en je kunt gewoon heerlijk buiten doorwerken. Waar kun je hem niet voor gebruiken??

BALKONBAR WINACTIE!

Win een gratis BALKONBAR en maak van jouw balkonnetje een mini woonkamer. Wil je winnen en de DroomHome nieuwsbrief ontvangen: mail dan jouw naam en adresgegevens naar: de winnaar is bekend: Dorien van Nijhuis, gefeliciteerd!
Like DroomHome op Facebook en/of retweet op Twitter. Wie weet sta jij straks te proosten op je nieuwe BALKONBAR!

Dit stoere oer-Hollandse product is duurzaam, lekker praktisch, ruimte besparend, super hip en niet alleen voor mannen! De BALKONBAR wordt als DIY-pakket thuisbezorgd en is gemakkelijk zelf in elkaar te zetten. De bar is één meter lang maar je kunt er meerdere bestellen om, met wat zagen, de gehele balkonrailing stevig mee te bekleden.

BALKONBAR – Mini Huiskamer Buiten als Bar, Statafel, Buitenkeuken, Vensterbank en Werktafel voor Planten op een Klein balkon (Foto Balkon.bar  op DroomHome.nl)

De BALKONBAR is gemaakt van Europees Douglas hout en draagt het PEFC keurmerk. Dit keurmerk garandeert verantwoord bosbeheer en brengt sociale-, natuurlijke- en economische belangen in balans. De balkon accessoire heeft ook het Amsterdam Made keurmerk. Al komen de barmannen uit Amsterdam, de BALKONBAR vindt ook in de rest van de steden een top thuis.

BALKONBAR, een mini huiskamer buiten! Meer inspiratie en informatie: Balkon.bar

Google+