Ikea Zomerse Balkon Design Trends

Ikea Zomerse Balkon Design Trends

Balkon Tips: Zomerse Ikea Balkon Trends – Ikea Staande en hangende Lampen Solvinden op Led-verlichting in Bohemian Stijl – MEER Balkon & Terras Inspiratie… (Foto Ikea  op DroomHome.nl)

Hot town, summer in the city! De tijd van romantische serenades, tuintjes op het balkon en samen barbecueën op het dakterras komt eraan.

Ook al duurt het nog even, IKEA is er al helemaal klaar voor. Want met deze nieuwe, zomerse producten ben je straks de koning te rijk op je eigen balkon. Wat dacht je van een tuinset voor de allerkleinste buitenruimtes, sfeervolle led-verlichting en handige plantenbakken voor je urban moestuin? Vanaf 20 februari 2017 verkrijgbaar bij IKEA.

Praktisch zitje
Geniet van alles dat groeit en bloeit op je eigen balkon vanaf de SALTHOLMEN tuinset. De tafel en stoelen zijn super praktisch en passen werkelijk op het allerkleinste balkon. En als de zomer voorbij is, kan je ze eenvoudig inklappen en opbergen.

Balkon Tips: Zomerse Ikea Balkon Trends – Ikea Saltholmen Tuinset met Tuinstoelen en Tuintafel voor een Klein Balkon. (Foto Ikea  op DroomHome.nl)

Woonkamer XL
De woonkamer uitbreiden? Zet gewoon de balkondeuren wagenwijd open. Met de staande en hangende SOLVINDEN lampen op het balkon creëer je zo een extra large woonkamer. De led-verlichting zorgt ook na zonsondergang voor sfeer in je buitenverblijf.

Urban tuinieren
Lekker, biologisch en helemaal van nu: de urban moestuin. Kweek je eigen groenten en kruiden in de SALLADSKÅL plantenbakken en geef water met de oranje SOCKER gieter. Tijd om te snoeien of oogsten? Dan komt de mintgroene JACKFRUKT snoeischaar goed van pas.

Balkon Tips: Zomerse Ikea Balkon Trends – Tuinieren met Ikea Solrosfro Plantenstandaard en Plantenpotten . (Foto Ikea  op DroomHome.nl)

Plantjes van de vloer
Breng je planten en bloemen dichter bij de zon met de SOLROSFRÖ plantenstandaard. De omgekeerde mand ziet er gaaf uit en is goed te combineren met de leuke SOLROSFRÖ plantenpotten. Geschikt voor zowel binnen als buiten!

Balkon Tips: Zomerse Ikea Balkon Trends – Barbecueën met Ikea Sommar 2017 Theedoeken. (Foto Ikea  op DroomHome.nl)

BBQ time
De zomer is de tijd van gezellig met vrienden buiten eten en drinken. Samen barbecueën op het dakterras of smullen van je zelf gekweekte salade op het balkon. Dan komen de SOMMAR 2017 theedoeken altijd van pas. Verkrijgbaar in stijlvol zwart-wit design. Bron: Ikea.nl

Google+