Terras & Balkon Winactie | Gratis Blokker Bistroset Winnen!

Winactie Blokker Bistroset Prato

’s Morgens de dag beginnen met een vers kopje koffie in een lekker zonnetje. Dit kan perfect met deze set. Bistroset Prato past prima op een balkon en is ook fijn in een zonnig hoekje in de tuin.

Bistroset Prato is 3-delig en gemaakt van een stalen frame met weerbestendig textileen op de zitting en rug. De tafel heeft een doorsnede van 60 cm en zowel de tafel als de stoelen zijn inklapbaar.

De winnaar van de Blokker bistroset Prato is geworden: Tamara Vreeburg. Hartelijk gefeliciteerd, Tamara! Iedereen bedankt voor jullie deelname. Blijf DroomHome volgen voor de nieuwe winactie.

Blokker Tuincollectie

Blokker heeft één van de grootste tuincollecties in Nederland.

Voor grote en kleine tuinen, voor ruime dakterrassen en smalle balkons: bij Blokker slaagt u altijd. De exclusief bij Blokker verkrijgbare collectie Royal Patio biedt tuinsets in allerlei sferen. Van romantisch tot strak én met een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding.

Niet gewonnen en nieuwsgierig naar de tuincollectie van Blokker? Kijk voor meer informatie op de website blokker.nl. De gehele collectie tuinmeubelen is te bestellen bij alle Blokker vestigingen of op blokker.nl.

Google+