Ikea Tuintrends 2014 | Ikea Outdoor Collectie

Tuintrends 2014 - Ikea Outdoor Collectie

Trendy Ikea Tuinmeubelen & Tuinaccessoires

Tuin Trends 2014 – Ikea Outdoor Tuinmeubelen Collectie 2014 voor Tuin, Terras & Balkon als Vindalso, Skarpo, Kungsholmen, Askholmen, Mammut & Applaro Meubelen - Mammut Kinderstoelen voor in de Tuin in Pastel Kleuren – MEER Tuintrends … (Foto Ikea op DroomHome.nl

Ikea Outdoor Collectie 2014  

Droom jij al van de zomer? IKEA ook. In februari is het tijd om je dromen waar te maken met de nieuwe outdoor collectie van IKEA.

Want hoe groot of klein je buitenruimte ook is, met de nieuwe collectie tuinmeubelen maak je van iedere tuin of balkon een paradijs voor de zomer.

Tuin Trends 2014 – Ikea Outdoor Tuinmeubelen Collectie 2014 voor Tuin, Terras & Balkon als Vindalso, Skarpo, Kungsholmen, Askholmen, Mammut & Applaro Meubelen - Vindalso Tuintafels, Tuinstoelen & Trolley – MEER Tuintrends … (Foto Ikea op DroomHome.nl

Ikea Outdoor Collectie 2014  

Schuif aan

Vrienden, familie of buren. De nieuwe VINDALSÖ serie nodigt uit om aan te schuiven. De tuintafel en stapelbare tuinstoelen hebben een moderne en stijlvolle uitstraling dankzij de combinatie van wit aluminium en massief eucalyptushout.

De trolley biedt uitkomst bij ruimtegebrek en is makkelijk te verplaatsen dankzij de met rubber beklede wielen.

Tuin Trends 2014 – Ikea Outdoor Tuinmeubelen Collectie 2014 voor Tuin, Terras & Balkon als Vindalso, Skarpo, Kungsholmen, Askholmen, Mammut & Applaro Meubelen - Skarpo Stoel voor Buiten – MEER Tuintrends … (Foto Ikea op DroomHome.nl

Ikea Outdoor Collectie 2014  

Leun achterover

Ga zitten en leun achterover in de SKARPÖ stoel. De stoel is niet alleen heel comfortabel dankzij de diepe zitting, maar ook nog eens duurzaam, lichtgewicht en onderhoudsvrij. Regenwater loopt weg door de opening in de zitting. Wel zo handig in Nederland. Verkrijgbaar in grijs en wit.

Tuin Trends 2014 – Ikea Outdoor Tuinmeubelen Collectie 2014 voor Tuin, Terras & Balkon als Vindalso, Skarpo, Kungsholmen, Askholmen, Mammut & Applaro Meubelen – Kungsholmen Tuinmeubelen met Kungso Kussens & Scinga Hangstoel voor Buiten – MEER Tuintrends … (Foto Ikea op DroomHome.nl

Ikea Outdoor Collectie 2014  

Relax

Creëer je eigen relaxruimte met de modulaire KUNGSHOLMEN serie van kunststof rotan. De nieuwe serie bestaat uit losse onderdelen die samen te combineren zijn tot comfortabele banken voor iedere ruimte. De bijbehorende zachte KUNGSÖ kussens zijn kleurvast en worden niet nat dankzij de waterdichte voering. Maak je relaxruimte af met de SVINGA hangstoel. De bekende schommelstoel voor kinderen is vanaf februari ook in een versie voor volwassenen verkrijgbaar.

Tuin Trends 2014 – Ikea Outdoor Tuinmeubelen Collectie 2014 voor Tuin, Terras & Balkon als Vindalso, Skarpo, Kungsholmen, Askholmen, Mammut & Applaro Meubelen – Askholmen Tuinmeubelen voor op het Balkon – MEER Tuintrends … (Foto Ikea op DroomHome.nl)

Ikea Outdoor Collectie 2014  

Denk groots

Hoe groot je buitenruimte ook is, als je van de zon wilt genieten, ben je bij IKEA aan het goede adres. De nieuwe ASKHOLMEN meubels zijn speciaal ontworpen om dromen waar te maken op de kleinste balkonnetjes. Door het handige tafeltje vast te maken aan de muur of aan de balkonrails is er genoeg ruimte voor een ontbijt in de zon.

Tuin Trends 2014 – Ikea Outdoor Tuinmeubelen Collectie 2014 voor Tuin, Terras & Balkon als Vindalso, Skarpo, Kungsholmen, Askholmen, Mammut & Applaro Meubelen – Mammut Tuinmeubelen voor Kinderen op het Balkon, terras & Tuin – MEER Tuintrends … (Foto Ikea op DroomHome.nl)

Ikea Outdoor Collectie 2014  

Theekransje

Goed nieuws! De vrolijke MAMMUT kindermeubels zijn nu ook geschikt om buiten te gebruiken. Dankzij de UV-bescherming zijn de meubels beschermd tegen kleurvervaging en het Nederlandse weer. Door de afgeronde hoeken en lades met blokkeerstukken zijn ze nog veilig ook. Met het DUKTIG servies voor kinderen organiseer je in een handomdraai een feestelijk theekransje in de tuin.

Tuin Trends 2014 – Ikea Outdoor Tuinmeubelen Collectie 2014 voor Tuin, Terras & Balkon als Vindalso, Skarpo, Kungsholmen, Askholmen, Mammut & Applaro Meubelen – Applora Bank met Wandpaneel - Tuinmeubelen op het Balkon, terras & Tuin – MEER Tuintrends … (Foto Ikea op DroomHome.nl)

Ikea Outdoor Collectie 2014  

Alles-in-1

Zitten, opbergen en decoreren. De ÄPPLARÖ bank met wandpaneel is multifunctioneel en daarom ideaal voor op het balkon. De bank bevat een handige opbergruimte en aan het wandpaneel zijn verschillende plankjes te bevestigen waarop je planten of andere accessoires kunt uitstallen.De producten zijn vanaf februari verkrijgbaar bij alle winkels van IKEA, daarnaast zijn er meer dan 7.000 producten verkrijgbaar via de webwinkel op IKEA.nl. Bron: Ikea.com

Google+