Woonbeurs Terras Balkon & Tuin Trends 2011 FOTO'S

Woonbeurs Terras & Tuin Trends

Seasons - Home and Garden - Tuin & Co Foto's

De woon & tuinbladen Seasons, Home and Garden en Tuin&Co presenteren de nieuwste terras, balkon & tuin trends 2011 op de Woonbeurs Amsterdam. 'The House Garden' is het hippe thema van de buitenbladen, de tuin & het terras als extra kamer van de woning met planten & tuin accessoires trends!
Tuinblad Home and Garden Terras & Tuin Trends 2011 FOTO'S op Woonbeurs Amsterdam LEES MEER... (Foto Droomhome.nl)

Home and Garden Tuintrends - Anders Tuinieren met Terras Planten

Het relax terras van Home and Garden laat haar nieuwe planten collectie zeer decoratief zien in verrassende vormen van plantenbakken: in glazen flessen & potjes. Verticaal tuinieren op het terras met planten in plastic zakken en linnen zakken gehangen aan een ladder.

Terras kleur is wit, zwart met veel groen. Lange wit houten terrastafel met zwarte design stoelen, Forest Arm Chair by Janus et Cie met zwart en witte ladders voor het handige verticaal tuinieren op o.a. een klein terras & balkon.

Buitenblad Seasons Terras & Tuin Trends 2011 FOTO'S op Woonbeurs Amsterdam LEES MEER... (Foto Droomhome.nl)

Seasons 'Bos' Woonkamer & Buitenmeubelen met Buitenkeuken

Buitenblad Seasons presenteert op de Woonbeurs een 'bos' woonkamer! Een groene woonkamer met de fauteuil, tafel en enorme bloemenvaas bedekt met mos en blad. Naast de boomstronk tafelpoot staat een compleet groene hond met hoge nood! Op het Seasons buitenmeubel terras staat een landelijk wonen stijl buitenkeuken met grillplaat & spoelbak i.s.m. Eco Keukens. Tuin & keuken accessoires als de Seasons textiellijn, ontwerp Jet Middag, welke past bij het tulp dessin Seasons servies.

Tuinblad Home and Garden Woon & Tuintrend 2011 FOTO'S - Natuur & Blad Decoratie op Tuin en Woonaccessoires en Organisch Design Meubels  op Woonbeurs Amsterdam LEES MEER... (Foto Droomhome.nl)

Tuintrend & Woontrend Blad Decoratie op Woonaccessoires

De woontrend en tuintrend 2011 is fris groene natuur decoratie van het blad van echte bladeren en als blad print op tuin & woonaccessoires. De natuur vind je overal terug in huis met blad decoratie op behang, tuinposter, servies & keukenaccessoires.

Takjes en bomen met bladeren op kussens, organisch gevormde design stoelen en grastapijten voor buiten op het terras en binnen in bladvorm. Haal de tuin en de natuur binnen is de woon & tuintrend.

Tuinblad Tuin&Co Terras & Tuin Trends 2011 FOTO'S op Woonbeurs Amsterdam LEES MEER... (Foto Droomhome.nl)

Tuin&Co - Jungle Terras & Tuin met Spannende Planten

Jungle terras & tuin ontwerp van Janine ten Horn met exotische winterharde planten en snelle klimplanten. Tegen de terras & balkon muur of schutting verticaal tuinieren met hangplanten. De wilderige blad decoratie komt terug in de tuinkussens en plaid op de hout met matten lounge tuinmeubel set. Super mobiele design terrastafel met glasplaat waaronder varen planten het groene jungle gevoel versterken.

Tuinblad Home and Garden 'Garden Cafe' Terras & Tuin Trends 2011 FOTO'S op Woonbeurs Amsterdam LEES MEER... (Foto Droomhome.nl)

Home and Garden Cafe - Terras & Tuin Kleuren Trends & Accessoires

Koffie & cappuccino kleur zijn de nieuwste kleuren trends in tuinaccessoires gepresenteerd in 'Het Garden Cafe' op de Woonbeurs Amsterdam, geshowd in een serre en tuinhuis van Hillhout.

De kleur wit met koffie tinten komen terug in de koffiekop en schotel plantenbakjes, vogelkooitjes, gezellige franse bistro sets van witte ijzeren tafel & stoelen en de 'Blofield' opblaas chesterfield bank voor buiten. De grote witte 'Sweetcake' cakevorm bakken, ontworpen door Beerd van Stokkum zijn gevuld met planten of als mini moestuin! Tuin kleur trend: oranje

Top 10 Woonbladen, Tuinbladen & Buitenbladen LEES MEER..

Tuinbladen & Buitenbladen Seasons, Home and Garden & Tuin&Co Inspiratie!

Google+