5 IKEA Tuin & Balkon Inspiratie Tips

5 IKEA Tuin & Balkon Inspiratie Tips

Vijf Ikea Tuin & Balkon Inspiratie Tips - Loungeset met Tuinstoelen, Kussens en Banken - MEER Ikea... (Foto Ikea  op DroomHome.nl)

Hemelvaart en Pinksteren staan voor de deur. Als het weer meezit, heb je twee heerlijke lange weekenden om de buitenboel zomerklaar te maken.

IKEA inspireert met producten en slimme tips voor in de tuin en op het balkon. Ga lekker aan de slag, zodat je straks vanaf je nieuwe buitenmeubels kan genieten van de geuren en kleuren van de zomer. En heb je een moeder met groene vingers? Verras haar op Moederdag met een leuk groen cadeau, zoals een sierpot of plantenhanger. Alles is nu verkrijgbaar in de IKEA winkels en op IKEA.nl.

Zwevende planten
Het is de hit van het jaar: de zwevende tuin. Hang je sierpotten op aan de ANVÄNDBAR plantenhangers om je tuin naar een hoger niveau te tillen. De geknoopte hangers zijn geschikt voor potten en planten tot 5 kilogram. Tip: Creëer meer dynamiek in je tuin door de sierpotten op verschillende hoogtes te hangen.

Vijf Ikea Tuin & Balkon Inspiratie Tips - Anvandbar Macramé Plantenhangers en Potten. (Foto Ikea  op DroomHome.nl)

Natuurlijke uitstraling
Voor de echte liefhebbers van het buitenleven heeft IKEA de ÄPPLARÖ serie. Stuk voor stuk prachtige donkerbruine meubels van duurzaam massief hout. Van loungeset tot tafel en buitenkeuken, geschikt voor zowel het terras als balkon. Tip: Behandel de houten meubels 1-2 keer per jaar met VÅRDA houtlazuur om de natuurlijke uitstraling te behouden.

Groen aan de muur
Zoek je nog inspiratie voor die ene muur op je balkon of terras? Met het BARSÖ klimplantrek kan je alle kanten op. In plaats van klimplanten kan je er ook plantenpotten aan hangen. De SOCKER sierpotten in de vorm van een emmer zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar en zeer geschikt om op te hangen. Tip: gebruik het rek om je tuingereedschap of andere spullen aan op te hangen.

Vijf Ikea Tuin & Balkon Inspiratie Tips - Barbecueën met Vasteron Bank, Kussens en Servies. (Foto Ikea  op DroomHome.nl)

Zitten en genieten
Klaar met tuinieren? Dan mag je lekker gaan zitten in de IKEA PS VÅGÖ en genieten van je werk. De iconische tuinstoel is in meerdere kleuren verkrijgbaar en neemt weinig ruimte in beslag. Bovendien heeft de kunststof stoel een opening in de zitting waardoor het regenwater kan weglopen. Tip: bespaar ruimte door je tuinstoelen op te stapelen als je ze niet gebruikt. 

Kussens, kussens, kussens
Geef kleur aan je tuin of balkon met deze zomerse kussens. Wat dacht je van de lichtblauwe en lichtrode NÄSTÖN stoelkussens? Of gebruik het kleurige TULPANTRÄD kussen, of één van de speelse DOFTRANKA, gestippelde FLÖNG en groene GURLI kussenslopen om er een bonte bedoening van te maken. Tip: ga je picknicken in het park? Neem de vrolijke kussens mee voor een comfortable picknickplek. Bron: Ikea.nl

Google+