5x Inspiratie Voor Loungeplekken In De Tuin

5x Inspiratie Voor Loungeplekken In De Tuin

5x Inspiratiestijlen voor Loungeplekken in de Tuin – Tuinmeubelen Trends: Suns Isla Loungeset met Teakhouten Loungebank en Loungetafel (Foto Suns Isla Loungeset  op DroomHome.nl)

Buiten leven is de woondroom van iedereen. Met de tuin als de buitenversie van het interieur binnenshuis, is er geen reden te bedenken waarom buitenmeubilair minder comfortabel zou zijn als de meubels in de woonkamer. Laat je verrassen door de volgende 5 lounge inspiratiestijlen en ontdek welke buitentips perfect bij jouw tuin passen.

Bijzondere Woonstijlen in de Tuin

De tijd dat je zomaar het plastic tuinsetje uit de schuur haalde als de eerste zonnestralen verschenen kan, anno nu, echt niet meer. Voordat de inrichting van de tuin met beplanting, meubelen en mooie tuinaccessoires een aanvang neemt wordt er eerst flink rondgesnuffeld op tuinmeubel websites, en honderden inspiratie foto’s bekeken op Pinterest en Instagram. Stel jezelf de vraag: in welke stijl zou je eigenlijk de tuin willen inrichten?

1) Industriële Woonstijl
De stoerste stijl is wel het industriële loungen in de tuin. Maak een bank van betonnen blokken met bovenop een dikke plank, waaronder hout voor de vuurplaats gestapeld kan worden.

2) Landelijk Wonen
In landelijke tuinmeubels worden o.a. sloophout, steigerplanken, gietijzer, wilgentenen en rattan gebruikt voor de tuinbank, stoelen en tuintafel. Echt materialen met een natuurlijke uitstraling. Voor een extra dromerige touch omring je de landelijke loungeplaats met brocante plantenbakken en Franse vazen vol met Hortensia planten.

5x Inspiratiestijlen voor Loungeplekken in de Tuin – Country Lifestyle Tuinmeubelen Trend: 4-Seasons Brighton Loungeset Pure (Foto 4-Seasons Outdoor  op DroomHome.nl)

3) Country Lifestyle
Bij de country lifestyle denk je aan een landhuis met een weelderige tuin vol met prachtige rozen en een fantastische zittende loungeset.  Dikke gecapitonneerde kussens op de loungebank en stoelen omarmen het lichaam helemaal. Het is heerlijk genieten buiten!

4) Bohemian Woonstijl
Loungen als een hippie! Met een hangmat tussen twee bomen en een outdoor kleed met een grote hoeveel kussens maak je de meest relaxte en gedurfde lounge hang-out. Vrolijke kleuren vind je overal terug in de Boho stijl waar je met een beetje creativiteit een zonnedoek en windscherm maakt van gordijnen.

5) Tropische Tuinstijl
Waan je op een tropisch eiland of strand met een mooie loungeset van teak houten tuinmeubelen. Teak is een tropisch hardhout dat bestand is tegen vele weersomstandigheden en in de winter buiten kan blijven staan. Maak de resortsfeer helemaal af met tropische planten als de winterharde palm, bamboe en een enorme bananenboom.

Google+