Bohemian Vibes - IKEA Zomer & Tuintrend 2017

Bohemian Vibes - IKEA Zomer & Tuintrend 2017

Bohemian Vibes – IKEA Zomer & Tuintrend 2017 – Bohemian Ikea Solvinden Led-Tafellamp op Zonne-Energie MEER Ikea Trends… (Foto Ikea  op DroomHome.nl)

Een picknick in het bos of genieten van de zon op het terras: waarvan krijg jij het ultieme zomergevoel? De nieuwe zomercollecties van IKEA geven bohemian vibes aan het buitenleven in de zon.

Met nieuwe producten als sfeerverlichting op zonne-energie, kussens voor buiten, zomerse stoelen en een hangmat om in te relaxen. Allemaal Scandinavisch comfort in bohemian stijl: perfect voor in het bos, op het terras, tijdens festivals of waar je ook rondzwerft deze zomer. Je vindt de zomercollecties vanaf 20 februari 2017 bij alle IKEA winkels en op IKEA.nl.

Sfeer in de schemering
Aan het einde van een lekkere zomerdag is het fijn als je voor wat sfeer in de schemering kan zorgen. De SOLVINDEN led-tafellamp werkt op zonne-energie en heeft een trendy design. Leuk voor ’s avonds op de picknicktafel of als originele tuinverlichting.

Bohemian Vibes – IKEA Zomer & Tuintrend 2017 – Ikea Hangmat Riso en Hamo Strandstoel. (Foto Ikea  op DroomHome.nl)

Hangen en ontspannen
Stel je eens voor dat je de hele dag kan hangen en ontspannen in de RISÖ hangmat. Heerlijk toch? Ook de HÅMÖ strandstoel is ideaal om in te chillen. Lichtgewicht en inklapbaar, dus makkelijk mee te nemen naar de perfecte picknickplek.

Lekker wegdromen
Voor iedereen die van de zon wil genieten: het TORHOLMEN zonnebed is je ideale partner voor een flinke dosis vitamine D. Beleef het ultieme zomergevoel als je met een ijskoud drankje lekker wegdroomt tussen de kussens.

Bohemian Vibes – IKEA Zomer & Tuintrend 2017 – Ikea Vloerkleden Sommar, Greno Kussens en Ikea Sfeerverlichting. (Foto Ikea  op DroomHome.nl)

Kleurrijke kussens
Je kan nooit genoeg kussens meenemen als je gaat picknicken. De vierkante SOMMAR 2017 kussenovertrekken hebben op iedere zijde een ander verrassend design. Vul je picknickplek aan met de langwerpige GRENÖ kussens. En maak je maar geen zorgen over vlekken, want alle kussenovertrekken kunnen in de wasmachine.

Vrolijke vloerkleden
De vrolijkheid van de SOMMAR 2017 vloerkleden straalt je tegemoet. De kleurrijke vloerkleden zijn speciaal gemaakt voor buiten en kunnen dus goed tegen zonlicht, regen en vuil. Laat de zomer maar komen!

Bohemian Vibes – IKEA Zomer & Tuintrend 2017 – Ikea Gordijnen en Vloerkleden Sommar en Greno Kussens. (Foto Ikea  op DroomHome.nl)

Ga los met gordijnen
Natuurlijk, gordijnen zijn bedoeld om voor je ramen te hangen. Maar met een beetje creativiteit kan je alle kanten op met dit textiel. Het design van de SOMMAR 2017 gordijnen spreekt tot de verbeelding. Voel je vrij om helemaal los te gaan! Bron: Ikea.nl

Google+